reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziękuję jeszcze raz za ciepłe słowa .... :tak::-D:tak:

wiele w tym i racji,że i przytulanek było więcej, wg strategi M ( ale też mu tego nie powiem, chyba że sam cos na ten temat wspomni) :tak: ale chyba główna przyczyna takiego efektu to była przerwa świąteczna, czyli urlop odpoczynek, rozprężenie :tak: nie było wstawania na budzik, pędu do pracy czyli i wieczorki i ranki w miłej atmosferze :tak::-D;-)

albo chociaż przepis .......:tak:

u mnie pachnie babeczkami ..... ostatnia porcja troszke za mocno sie przyrumieniła, ale da sie zjeść ......... :-D

reklama
cześć dziewczynki pyszniutko tu u Was...;-)

dzwoniłam do mojego lekarza, mowilam wszystko co mi sie dzialo wczoraj i dziś twierdzi ze to nie od ciazy tylko jakies zatrucie mialam skoro zaraz po zwymiotowaniu przestała mnie glowa bolec.... mowi ze jak bardzo sie denerwuje to mam podjechac na usg.... nie pojechalam.... kazal zrobic dietke i duzo odpoczywac... za jego rada leze caly dzien w łozku iw iecie co moze to dziwne ale ja jestem strasznie chuda jak leze na plecach to brzuch mam wklesniety i az zebra mi widac i se tak lezalam i nagle czuje ze cos mi sie na brzuchu wybula... taka górka.... i tak co jakis czas.... cos takiego czulam tylko w ciazy... to niebyly kopniecia bo to jeszcze za wczas ale dzidzia ewidentnie niespala tylko sie przekrecała .... niesamowite.... jokos dzieki temu co dzis widzialm jestem juz spokojna... mam nadzieje ze jest wszystko dobrze:-)

ja tez poprosze o przepis i od Beti i od Jarzebinki:-)

Do góry