reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

szaleństwo kawałowe dziś mam:-)

> >>> Janku, Janku!
> >>> - Co?
> >>> - Zrób ze mnie wreszcie kobietę!
> >>> - Hmm... Karolu, nie wiem czy to dobry pomysł...
> >>> Spotyka się dwóch "kumpli" na zaj.....m kacu.
> >>> - Co tam słychać po weekendzie?
> >>> - A nic, wiesz stara bida, chyba czas samochód zmienić, mam
> >> juz ta
> >>> beemkę ponad rok, czas wymienić trupa na coś nowszego.
> >>> - W sumie to racja mój mercedes tez juz stary, prawie 2 lata
> >> go mam.
> >>> Lipa, cały czas dmucham te same, juz mi sie znudziło, chyba
> >> czas na
> >>> jakieś wakacje wyjechać, może Seszele, albo do Brazylii na
> >> karnawał się
> >>> wybiorę, jakiś egzotyczny towarek przelecieć.
> >>> - Nic nie mów, byłem w Grecji w zeszłym miesiącu, kur...ko
> >> gorąco nic
> >>> tylko się naje..ć i leżeć cały dzień.
> >>> - A co nowego w sprawie twojego basenu, mówiłeś, że ma być
> >> jakiś wielki,
> >>> kryty ze zjeżdżalnią i sauną, robisz juz cos?
> >>> - Chciałem, ale byli jacyś ludzie, zbadali grunt i powiedzieli
> >> ze na
> >>> plebani nie da rady bo teren podmokły!
:szok:>
Pijany facet podchodzi do konfesjonału, ale nic nie mówi. Po
> >> pewnym
> >>> czasie zniecierpliwiony ksiądz puka, chcąc ośmielić wiernego
> >> do wyznania
> >>> grzechów.
> >>> - Nie masz co pukać koleżko - słyszy w odpowiedzi. - Z tej
> >> strony też
> >>> nie ma papieru...
Przychodzi mąż do domu patrzy, a tu żona podłogę myje z pupą
> >> wypiętą do
> >>> góry. Długo nie myśląc, podbiega, łapie za tyłek, spódnice
> >> podwija,
> >>> majtki w dół i ognia. Zrobił co chciał, a żona odwraca się do
> >> niego i
> >>> mówi z politowaniem:
> >>> - Jesteś taki sam poje...y jak chłopaki w robocie.
Do sypialni, w momencie zakładania przez tatę prezerwatywy,
> >>> bezceremonialnie wkracza mały Jasio. Żeby ukryć swój stan,
> >> tata udając,
> >>> że niby nic się nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod
> >> łóżkiem.
> >>> - Co robisz? - pyta Jasio.
> >>> - A szukam kota - odpowiada tatuś.
> >>> - I co, będziesz go ru...ł ??
dobra , jeszcze nie po 22:01:-):-) starczy:-):-):-)

reklama
myślisz kochana, że jest?:-) chciałabym już wiedzieć:-):-)
ale z drugiej strony nie chcę się tak bardzo nakręcać, bo później będzie mi bardziej przykro jak nic z tego

Czesc laseczki :-) takie wiesci to sa wiesci :tak: Jarzebinka mimo,ze jakoś specjalnie nie "rozwinęłysmy tematu" ze sobą :sorry2: ogromniaste gratulacje.Piękny to widok...ja do dziś mam obydwa testy i nawet ten starszy czyli juz prawie 8-letni caly czas ma 2 kreseczki:tak: jeszcze raz
Becia, anufifi czesc slonka dwa:-) spokojnie , bez stresu i niepotrzebnego nakrecania sie dziewuszki.Ale mi to się łatwo mówi:tak: Czekam na te Wasze monitoringi i wszelkie wiadomosci jakbym conajmniej ja sama przez to przechodziła:dry::tak::-D Czarodziejko pytałaś kiedy pora na mnie:zawstydzona/y: Otóz dopiero pod koniec tego roku....chyba,ze coś wydarzy się wczesniej:sorry::-D A Ty gdzie dziś się zapodziałaś??? Aguś no to nocka super po prostu:eek: Ciekawe jaka przyczyna tego była? Moze coś od zołądka bo jak wymiotowałaś wsio i przeszło to moze tylko to, albo az;-)Sylwia skoro blond to wybaczone :cool2::-D:-D:-D Moze byś juz z nami usiadła przy kawce co ?

Spokojnego dnia moje kochane i te niewymienione tez:tak: Ale jak juz anufifi zauwazyła nie sposob wymienic i spamietac wszystkich:tak:

Beti ....ja wiem niby żadna z nas się nie nakręca , ale jestesmy i tak na maksa wkręcone ....samo to ze jestesmy codziennie na tym forum , ciagle myslimy liczymy i MARZYMY, nie da sie byc obojętnym i sie nie wkręcać i każdy negatywny test i przychodząca @ nas załamuje ...co tu duzo gadac i bajerowac ...tak jest i nie da sie tego ukryc ...i mysle ze nie ma sie co wstydzic tego ze sie bardzo chce i nastawia....
ale to moje zdanie....ja nie potrafie sie po owulce nie wkręcac nastawiac i czekac z niecierpliwością...

Margaritta ...bo tu sie tak własnie przezywa z każda z dziewczyną wzoty i upadki i dzieki temu chyba sie uodparniamy na swoje ....

Jarzebinko SUPER!!! Cieszę się razem z Tobą! :-):-):-) Widzisz dobrze jednak jak czasem ci nasi M wezmą sprawy w swoje ręce! :tak::-D:-D:-D Kurcze, mojego też strategia na ten cykl właśnie w toku..;-) Wczoraj było przytulanko i dzisiaj poprawka, i może jeszcze jutro.... Bo owu chyba w tym cyklu dzień wcześniej niż pokazuje suwaczek, czyli dzisiaj :-)

Buziaki babeczki, ja na razie idę na śniadanko i poza tymm muszę zwalczyć mega-ból głowy, który mnie męczy od rana....:wściekła/y:

hej Margaritko kochana:-):-):-)masz rację, nie nakręcać się, ale z drugiej strony jak by na to nie patrzeć to nie da się:-):-):-):-) a u Ciebie to aż to końca roku będziemy czekały?:szok::-):-)
kochana jak basen się podobał to jeszcze jeden z basenem:-):-):-):-)

Halo?
> >> - Czesc malenka, tu tatus, daj mi mamusie.
> >> - Tatusiu, ale ona jest na gorze w sypialni z wujkiem Frankiem.
> >> Po dluzszej chwili milczenia:
> >> - Alez coreczko, nie masz zadnego wujka Franka!
> >> - Nieprawda! Mam! I jest teraz z mamusia w sypialni!
> >> - Ok, no coz... Posluchaj uwaznie, chce zebys cos dla mnie zrobila.
> >> Dobrze?
> >> - Dobrze tatusiu.
> >> - To idz na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata wlasnie
> >> parkuje przed domem.
> >>
> >> Kilka minut pozniej...
> >> - Juz zrobilam.
> >> - I co sie stalo?
> >> - Mama bardzo sie przestraszyla, wyskoczyla z lozka bez ubrania i zaczela
> >> biegac po pokoju
> >> i krzyczec, a potem potknela sie o dywan i wypadla przez okno i lezy
> >> niezywa.
> >> - O Boze, a wujek Franek?
> >> - On tez wyskoczyl z lozka bez ubrania i krzyczal i w koncu wyskoczyl
> >> przez
> >> okno, to z drugiej strony i wskoczyl do basenu. Ale tatusiu, tam nie bylo
> >> wody, miales napelnic go w zeszlym tygodniu i zapomniales. No i wujek
> >> upadl
> >> na dno i tez jest niezywy.
> >>
> >> Bardzo dluga chwila ciszy, az wreszcie :
> >> - Hmmmm, basen mowisz? A czy to numer 555-67-89:-D:-D:-):-):-):-):-)

witam niewitane :-)

Margaritko no co Ty:-p:-pwcale nie będę czekać:-p:-p:-p:-):-):-):-)
pewnie kochana, że zostanę i będę Ci kibicować do końca:-):-):-):-)

a teraz jeszcze jeden:-) zwinęłam z mamusiek:-):-):-)

Siedzą sobie w trójkę: marchewka, ogórek, penis i narzekają:
Marchewka:
-Moje życie jest przej..., jak tylko urosnę, biorą mnie, tną na kawałki i wrzucają do sałatki.
Ogórek:
-Ty masz przej...?! Wyobraź sobie ze mnie - jak tylko urosnę - biorą, przyprawiają i wrzucają na jakiś czas do słoika pełnego octu w którym czekam aż ktoś mnie wyjmie i wrzuci do sałatki!
Odzywa się penis:
-Narzekacie... ja to mam dopiero przej... każdym razem jak ja urosnę, zakładają mi na głowę, plastikowy worek, wciskają do ciemnego i ciasnego pomieszczenia i nap...moja głową o ścianę,i czekają aż się zeżygam i zemdleję.
:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry