reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix bardzo się cieszę i z całego serca gratuluję. Obydwie długo czekalyśmy na nasze maleństwa , może się nie udzielałam ale cały czas czytałam co u dziewczyn i miałam wrażenie ze wszystkim się udaje zajść w upragnioną ciążę tylko nam nie czyli mnie i tobie Airfix . Więc jak tylko mnie się w końcu udało to trzymałam mocno kciuki również za Ciebie a teraz bardzo się cieszę że i ty doczekałas się swojej upragnionej kropeczki .Niech teraz rośnie zdrowo maleństwo na pociechę mamusi i niech się spełni Twoje różowe marzenie Jeszcze raz Ci z całego serca gratuluję
Wszystkim starającym życzę spełnienia marzeń i szybkiego zajścia w upragnione ciąże

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a lampe solna i te zapachowe lawendowe świeczki to kiedy mam włączać i zapalac ;-)? Przez cały cykl czy tylko w owulacje ?

Majorcia Ja po 5latach dość już mialam:) przychodzi po prostu taki miesiąc ze się wie ze to będzie teraz:) i jest..udało się

Dziewczyny bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję. Mam nadzieję ze wszystko będzie szczęśliwie aż do końca :)

reklama
Elenaa- ja miałam dwie lampki solne przy łóżku z obu stron , i nie koniecznie paliłam po prostu stoją, pomarańczowy olejek czasem lałam żeby zapach był ładny i to też na dziewczynkę ,

Airfix - nasze kropki są takie same 5 tydz 6 dz . 3 mm - może dwie laseczki się kryją :) hihi

Maziajka jak tam , który to dzień cyklu ile po owu - kiedy testujesz :) ? Kciuki trzymam niezle zaszalałas w tym cyklu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry