Elenaa Mój chłop za wylewny to nie jest. Chyba jakoś się cieszy na swój sposób bo się doczekać na zdjęcie usg nie mógł hehe ale dzis np jak wychodziłam na piętro w domu to miałam mega zawroty głowy i trzymałam się ścian i mi mowi- no ja nie moge zrozumieć jak to tak z niczego Wam się zaczyna w głowie zawracać. ..Ja mowie- z chęcią bym się zamieniła Z Tobą na ciaze. A On mowi- No i ja też bym się z chęcią za zamienił żeby zobaczyć jak to jest.
reklama
Elenaa
Fanka BB :)
faceci..oni nie rozumieją, że ciąża to ogromne zmiany dla organizmu. Jak facet podcza przeziębienia walczy o życie, to nie wiem jakby znosił te dolegliwości ciążowe Ja mówiłam do mojego jak miałam mdłości, aby zjadł cos niestrawnego i mi potowarzyszył
Elenaa
A ja czekam na @. Dziś powinna przyjść, temp spadła, dużo śluzu białego (mam nadzieję ze to nie infekcja jakas), może przyjdzie wieczorem.
Ostatnio też była wieczorem i się zatsanwiam skoro przychodzi @ wieczorem to zaznaczać ze to 1 dzień cyklu czy dopiero na drugi dzień. A Wy jak zaznaczacie?
Ostatnio też była wieczorem i się zatsanwiam skoro przychodzi @ wieczorem to zaznaczać ze to 1 dzień cyklu czy dopiero na drugi dzień. A Wy jak zaznaczacie?
Elenaa
Choć przyszło mi na myśl czy to nie implantacja dziś, ale w tym cyklu jeszcze się nie staraliśmy, kochalismy się tylko kilka dni po owulacji, doprawdy wg cyklu jonesa ksiezycowego byla wtedy owulka, no ale szyjka była twarda i zamknięta, więc niemożliwe abyśmy zaszli ;-) bo w ta księżycowa jednak nie wierze
Millo
Elenna i jak okres?przyszedl?
Ja mam wlasnie pytanie bo tak:
23 maja dostalam okres
5 czewrwca nie robilam testow owulacyjnych bo 4 wieczorem byl negatywny.
6 czerwca zrobilam dopiero o 17stej i byly 2 mocne krechy owulacyjne.
7 czerwca o 10 rano byla juz 1 kreska tylko.
Dzisiaj czyli 19 czerwca ok 22 zaczal sie pojawiac okres czyli jutro juz bedzie na maksa od rana czyli mam rozumiec ze jak zobaczylam na tescie te 2 mocne kreski to oznaczalo ze nastapi owulacja do 72h ale ze na kolejny dzien byl juz negatywny wiec u mnie raczej w ciagu 12h sie pojawila czyli jakby w nocy z poniedzialku na wyorek i teraz okres mam z niedzieli na poniedzialek czyli 14 dni.
Czy to moze oznaczac ze w przyszlym msc bedzie raczej podobnie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wlasnie pytanie bo tak:
23 maja dostalam okres
5 czewrwca nie robilam testow owulacyjnych bo 4 wieczorem byl negatywny.
6 czerwca zrobilam dopiero o 17stej i byly 2 mocne krechy owulacyjne.
7 czerwca o 10 rano byla juz 1 kreska tylko.
Dzisiaj czyli 19 czerwca ok 22 zaczal sie pojawiac okres czyli jutro juz bedzie na maksa od rana czyli mam rozumiec ze jak zobaczylam na tescie te 2 mocne kreski to oznaczalo ze nastapi owulacja do 72h ale ze na kolejny dzien byl juz negatywny wiec u mnie raczej w ciagu 12h sie pojawila czyli jakby w nocy z poniedzialku na wyorek i teraz okres mam z niedzieli na poniedzialek czyli 14 dni.
Czy to moze oznaczac ze w przyszlym msc bedzie raczej podobnie?
Elenaa
@ nie przyszła. Pewnie przyjdzie jutro w takim razie.
Milio test ovu wykrywa pik czyli najwyższy poziom Hormonu lh. Na drugi dzień test może być negatywny, kreska testowa jest jaśniejsza niż kontrolna ale chyba może być przed owulacja jeszcze. Tak mi się wydaje.
Zobacz tu na wykresie
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
Milio test ovu wykrywa pik czyli najwyższy poziom Hormonu lh. Na drugi dzień test może być negatywny, kreska testowa jest jaśniejsza niż kontrolna ale chyba może być przed owulacja jeszcze. Tak mi się wydaje.
Zobacz tu na wykresie
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
Millo
Eleena ale ja na 2 dzien mialam juz tylko 1 kreske widoczna..
Millo Pik jest teoretycznie raz w cyklu, raz masz pozytywny wynik...pik nie będzie trwał aż do owulacji. To że na drugi dzień miałaś wynik negatywny nie świadczy ze w ciągu tych 12H miałaś owulacje. Od piku w ciągu tych kilkudziesięciu może być owulacja. Test na drugi dzień negatywny informuje Cię tylko tyle ze pik był np.wczoraj...I to od tamtego momentu masz czekać na owulacje , test negatywny na drugi dzień nie informuje ze owulacja już była.
reklama
Millo
Airfix ahaa juz myslalam ze jest tak pieknie a to ze po 14 dniach mialam dostalam okres to cos to mowi?
Ostatnia edycja:
Podziel się: