reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenna ja mysle ze kazda z nas wie ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe i ze nawet jak bedzie chlopczyk to bedzie dla nas najwspanialszym dzieckiem pod sloncem:) Ja sama nie wiem co jest w tych dziewczynkach.Skad to moje silne pragnienie..Mowie sobie ze w sumie 2 syn tez bylby fajny ze wzgledu na 1 syna..ze bracia itp..ze ciuchy..zabawki..wszystko juz jest..ale jak widze ze ktos ma dziewczynke albo dowiaduje sie ze jakas kolezanka bedzie miala dziewczynke to mnie taka zazdrosc zrzera ze nie wiem:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mysle ze wiekszosc kobiet chce miec dziewczynke ... ja.mam przeczucie ze bede miec dziewczynke .. jestem z tych silnie przeczuciowych osob serio czasami mam.wrazenie ze jestem jakas czarownica....ostatnio moja siostra poronila ja od poczatku wiedzialam, ze tak bedzie nawet mi sie to przysnilo.. a w noc kiedy to sie stalo nie spalam...a taki sytuacji moglabym mnozyc i mnozyc.... teraz mam przeczucie , ze bede miec drugie dziecko w marcu wiec albo ten cykl albo kolejny.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka a mi co wrozysz?haha ..
A tak w ogole to wlasnie zjadlam 0.5kg bobu i w necie jest napisane ze dziala odkwaszajaco na jednej str i truskawki tez:/

millo heh tak to mi ciezko bo to.nie tyle co wroze a mam przeczucia:p
po co czytasz jak Ty i tak.juz po owu i miejmy nadzieje ze juz staraniowej diety nie bedziesz.musiala miec:p

airfix czekamy na wiesci:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka no ja czekalam az mi sie zacznie pokazywac blada kreseczka:p myslalam ze jeszcze czas to nie robilam testow.Nagle zrobilam i juz po ptokach haha

reklama
Do góry