reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja tez nie wiem jak to z tym testami do konca ale fakt jest taki ze napierdziela mnie nie milosiernie z prawego jajnika i bol nie do wytrzymania nie da sie tego pomylic..

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka Te kreski ciemne będą przez godzinę, a mogą być i 6. U mnie przy jakiejś silnej owulacji kreski nawet i 12h były ciemne. Musisz obserwować te kreski w cyklach. .nie zawsze jest tak ze trafisz akurat na dwie ciemne bo na drugi dzień będą jaśniejsze i wtedy dzień przed, kiedy były jeszcze nie identyczne musisz uznać za pozytywne

airfx dziekuje za odpowiedz biore poprawke na testy w kazdym badz razie cos sie w nich dzialo wiec hormon wykryty .. ja czuje dzis owulke obserwuje sie od tylu lat ze potwierdzenia w testach nie potrzebuje.Oczywiscie dla pewnosc dzis i jutro jak i pojutrze jeszcze serduszkowanie musi byc:p

a Ty jak sie czujesz jutro wizyta prawda?

Maziajka denerwuje sie już przed wizytą, mam nadzieje ze bedzie wszystko w porządku. Mam zero prawie objawow, piersi ledwo wrazliwe, dzis troche mnie mdlilo rano ale chwile i to tyle. Chodzę taka nerwowa ze tragedia, wszystkich i wszystkiego się czepiam ;)

Airfix bedzie dobrze, ja w zadnej ciazy nie mialam objawow a 3 dorodne dziewczyny urodzilam kciuki trzymam za wizyte i daj znac &&&& a u mnie tez dzis owulacja bo od rana czulam mega bol owulacyjny ;)

Milych i owocnych staranek :)

maran a Ty sie starasz o chlopca??

Airfix mysl pozytywnie:-) i daj znac od razu po wizycie

ja chyba dzis odpuszcze starania bo tak mnie boli ehh teraz zrobilam test owu i sa 2 wyrazne identyczne kurde !! to wg tego owu powinna byc za 24-36h bo ja juz nic nie rozumiem!?? dzis ewidentny bol owu a dopiero teraz wyszly mega pozytywne o 16 byla bledsza...

Maziajka ja juz mam wszystkie dzieci i nie planuje wiecej... poprostu czuje, ze dzis u mnie owulacja bo przed Millie obserwowalam swoje cykle ok 3 lat, pozniej starania o Millie 9 miesiecy no a teraz 2 cykl od porodu i wiem juz dokladnie kiedy mam owulacje nawet bez testow i mierzenia temperatury ;)

reklama
Maziajka to dziwne ze wczensiej Ci testy ovu nie pokazały 2 kresek, skoro masz już ból owulacyjny. Cykle staraniowe są pokręcone :-) a gdzie na wakacje jedziecie?

Airfix ogromne kciuki !

Do góry