reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Elenaa Wynik bety bedzie w piątek koło południa dopiero, a drugi zrobię w piątek to będzie w poniedzialek po południu. Zobaczę która Pani dziś w rejestracji będzie to może mi zobaczy wyniki z wczoraj w komputerze, ale to muszę trafić na tą fajną .
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa
Airfix to bardzo dlugo musisz czekac na te wyniki bety..ja bym oszalala. U mnie sa zreguly tego samego dnia czy to zrobię w enelmed czy w diagnostyce.
No właśnie gorzej jakbym pomyliła w drugą stronę, żołądek mógł mnie rozbolec :-) bo te dowcipne wiele wolniej się rozpuszczaja.. a ten doustny to po chwili już był rozpackany a zorientowalam sie praktycznie w przeciągu 5 minut. Ten provag ma bardzo podobny skład jak invag dopcipny, te same bakterie, tylko pewnie różni się właśnie tymi substancjami i wlasciwosciami rozpuszczajacymi.
No właśnie gorzej jakbym pomyliła w drugą stronę, żołądek mógł mnie rozbolec :-) bo te dowcipne wiele wolniej się rozpuszczaja.. a ten doustny to po chwili już był rozpackany a zorientowalam sie praktycznie w przeciągu 5 minut. Ten provag ma bardzo podobny skład jak invag dopcipny, te same bakterie, tylko pewnie różni się właśnie tymi substancjami i wlasciwosciami rozpuszczajacymi.
Elenaa Ja robię właśnie w centrum medycznym które diagnostyka obsługuje. Z tym ze u nas pobierają krew tylko pon,śr, piątek i wyniki też są w te dni. W szpitalu jest jeszcze gorzej - też wysyłają do diagnostyki ale każą tydzien czekać. Bo próbki też kilka razy w tygodniu są tylko zabieranie.
Elenaa
A wyniki przez internet nie mozna pobrac? Ja mam w diagnostyce karte i pobieram wyniki zawsze tego samego dnia, mimo że że przychodni mam do odbioru dopiero na drugi dzień. Teraz jest tak fajnie ze na koncie widzę wszystko wyniki moje nawet te np które wykonywali mi w szpitalu przez diagnostykę a którym wyników np nie dostałam. Wiec gdziekolwiek mi robią ale przez diagnistyke to wyniki mogę sama odbierać.
dziewczyny ja juz zglupialam @ dalej nie ma a owu musiala byc tego 17 czyli w 11 dni cyklu dzis jest 16dpo test pepino wyszedl negatywny .Zbadalam.szyjke i jest mega wysoko nawet jej nie jestem wstanie dotknac tak wysoko jest ..a na @ raczej nisko powinna byc i twarda ...takie odchylenia mi sie nie zdarzaja !! prowadze obserwacje od 3 lat i zawsze mam @ 13 albo max 14 dni po owu.Nigdy nie mialam inaczej.Co moze byc powodem przedluzajacej sie fazy lutealnej??? czy slyszalyscie by komus wychodzily negatywy mimo ciazy?? niby w sieci jest mnostwo takich przypadkow....Jesli @ sie nie pojawi w poniedzialek sie do gina przejde.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
dodam ze od wczoraj sikam jak najeta i robilam test o 6 rano a w nocy tez sikalam bo ciagle pelno mam zwariowac mozna!!!
reklama
Millo
Maziajka ja w pierwszej ciazy mialam tak ze test mi wyszedl negatywny po spodziewanej miesiaczce..nie przychodzil..ale dla mnie to bylo w sumie normalne.Poszlam do gina po luteine na wywolanie..wzielam 5 dni..dalej nic.. Zrobilam test i od razu najmocniejsze 2 grube krechy jakie widzialam w zyciu♡Bylam w mega szoku haha
Podziel się: