reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przez pół porodu błagałam i krzyczałam na cały oddział,że chcę cc. Zostałam nacięta, brzuch boli jakby ktoś mnie kopał. Piotruś to mały śpioszek leniuszek. Jak trochę lepiej się poczuję, umieszczę fotkę.

Magic teraz Twoja kolej :)

Elisse już zaczynam się bać hehe:-) :) jak w zeszłym tyg byłam u lekarza mały ważył 2700g w przyszłym tyg mam kolejną wizytę. Dobrze że Piotruś daje mamie odpocząć, kochany synek:-) :) odpoczywaj i nabieraj siły, brzuch pewnie boli bo byłaś po pierwszej cesarce, podobno po przyjęciu na oddział w ciągu 4h powinno się urodzić. Przesr... ponacinana i tu i tam.

Elisse Jak to przeczytałam to jakbym o sobie czytała... jeszcze nacięcie takie miałam ze 2lata na tyłku siedzieć nie mogłam. Dobrze ze to już za Tobą..

elisse - serdecznie gratuluję :-) :) Fajnie że już możesz tulić synka. Wspólczuję przeżyć porodowych, najważniejsze że jesteś już po.

reklama
Progesteron 7 dni po owu a resztę między 2-5 dniem cyklu:-)

Elisse gratulacje! Super ze udało się sn:-) możesz być z siebie mega dumna. A teraz z perspektywy czasu wolałabys mieć cięcie?

Magic pora na ciebie! Szkoda że mi się nie udało wtedy kiedy tobie...też bym była lada dzień od zobaczenia maleństwa a nawet w ciąży nie jestem:-( i nie mam narazie szans żeby w niej być dopóki nie poprawi się nasienie...za trzy miesiące powtórka i inseminacja jak już będzie się nadawać....

Airfix kurcze no musi się w końcu udać. Jeszcze dosłownie chwila i zaczynasz starania. Skoro nie z Magic to może z tobą mi się uda zajść, żeby wymieniać doświadczenia.

Do góry