reklama
anufifi
tęsknię...
Elisse gratuluję. Dawaj focie
Magic_87
Fanka BB :)
Elisse już zaczynam się bać hehe jak w zeszłym tyg byłam u lekarza mały ważył 2700g w przyszłym tyg mam kolejną wizytę. Dobrze że Piotruś daje mamie odpocząć, kochany synek odpoczywaj i nabieraj siły, brzuch pewnie boli bo byłaś po pierwszej cesarce, podobno po przyjęciu na oddział w ciągu 4h powinno się urodzić. Przesr... ponacinana i tu i tam.
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
elisse - serdecznie gratuluję Fajnie że już możesz tulić synka. Wspólczuję przeżyć porodowych, najważniejsze że jesteś już po.
reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Progesteron 7 dni po owu a resztę między 2-5 dniem cyklu:-)
Elisse gratulacje! Super ze udało się sn:-) możesz być z siebie mega dumna. A teraz z perspektywy czasu wolałabys mieć cięcie?
Magic pora na ciebie! Szkoda że mi się nie udało wtedy kiedy tobie...też bym była lada dzień od zobaczenia maleństwa a nawet w ciąży nie jestem:-( i nie mam narazie szans żeby w niej być dopóki nie poprawi się nasienie...za trzy miesiące powtórka i inseminacja jak już będzie się nadawać....
Airfix kurcze no musi się w końcu udać. Jeszcze dosłownie chwila i zaczynasz starania. Skoro nie z Magic to może z tobą mi się uda zajść, żeby wymieniać doświadczenia.
Elisse gratulacje! Super ze udało się sn:-) możesz być z siebie mega dumna. A teraz z perspektywy czasu wolałabys mieć cięcie?
Magic pora na ciebie! Szkoda że mi się nie udało wtedy kiedy tobie...też bym była lada dzień od zobaczenia maleństwa a nawet w ciąży nie jestem:-( i nie mam narazie szans żeby w niej być dopóki nie poprawi się nasienie...za trzy miesiące powtórka i inseminacja jak już będzie się nadawać....
Airfix kurcze no musi się w końcu udać. Jeszcze dosłownie chwila i zaczynasz starania. Skoro nie z Magic to może z tobą mi się uda zajść, żeby wymieniać doświadczenia.
Podziel się: