reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elisse ja termin mam na 21.04 także jeszcze trochę, chciałam się tym wszystkim później zająć ale laski na kwietniówkach mają już wszystko poszykowane łącznie z torbą do szpitala:szok: a ja nic w przyszłym tyg ma przyjść część zamówienia do małego ale to tylko kocyki do fotelika i zwykłe oraz akcesoria typu wkładka do wózka, muffka itp jeszcze mnie czeka zakup wszystkich artykułów higienicznych oraz pranie i prasowanie ubranek.

Airfix uwielbiam patrzeć na łóżeczko i kompletowaną wyprawkę dla maluszka przyłapuje się na tym że wchodzę do jego pokoiku i oglądam te rzeczy które już mam po kilka razy rozczulając sie przy tym mój m się ze mnie śmieje:-) :)

reklama
Magic po co są kocyki specjalnie do fotelika? Nie wiem, czy to konieczne? Ja najpierw ubranka piorę i prasuję, a potem będę zamawiać. Ja torby też nie mam spakowanej ;)

Elisse ja termin mam na 21.04 także jeszcze trochę, chciałam się tym wszystkim później zająć ale laski na kwietniówkach mają już wszystko poszykowane łącznie z torbą do szpitala:szok: a ja nic w przyszłym tyg ma przyjść część zamówienia do małego ale to tylko kocyki do fotelika i zwykłe oraz akcesoria typu wkładka do wózka, muffka itp jeszcze mnie czeka zakup wszystkich artykułów higienicznych oraz pranie i prasowanie ubranek.

Magic ja nagle w 33 tc prosto z pracy pojechałam do szpitala bo przyszły wyniki i od razu do szpitala, i wyszłam już z Emilem, więc lepiej mieć wszystko przygotowane. Ja w 32tc instynktownie wyprałam i pokupowałam wszystko, zostało kilkanaście drobnostek, ale w natłoku wydarzeń nie wszystko było gotowe. Miałam być w szpitalu do 38tc, więc myśleliśmy że mamy czas, a tu nagle zaczęło się w 36 tygodniu.

U nas dobrze, walczymy z żółtaczką, Emilek jest tylko na piersi i jest cudowny. Nie zamieniłabym go na tuzin dziewczynek <3

Anufifi Gartulacje słodziaka. Powiedz mi to była Twoja pierwsza cc czy kolejna? Jak się czyjesz? Ja będę mieć trzecią i zaczynam się bać. Któras z Was miała 3 cc??? Albo więcej?

Ja już czuję się ok. szwy ciągną trochę wiadomo ale już jest niebo w porównaniu z tym co było. Dwa razy rodzilam SN potem.mialam wycinanego miesniaka i dlatego teraz musiało być cc. Gdubym.miala wybór kolejny raz nigdy nie dałabym.sie pociąć. Dla.mnie ból po cc masakra i fakt że jestes z 2 Czy 3 dni nie do życia

Anuffi-Gratuluje słodziaczek :yes:
dziewczyny STARACZKI czy wy przekonując sie,ze to staranie to los na loterii nadal bierzecie suplementy .mierzycie ph itp..:errr:

reklama
Panna myszka - a lekarz wam nie kazał na kontrolę bilurbiny przyjść ? Bo to nie dobrze jak się utrzymuje napewno to wiesz :)

Klementynka - ja się tak "przymierzałam do tematu " (staran) - to wzięłam tylko wit C i magnez duże dawki plus odstęp od owu lub 12 h po owu - i zrobiłam sobie kilka razy tampon z roztworem żeby zakwasic (tylko po - nie przed ) a tak to nie mierzyłam ph jak bardzo poszło w dół ani nic - zobaczę za tydzień jaki efekt ;)

Do góry