reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ech, to chyba tylko jakieś ludowe przesądy o piętkach chleba i fazach ksiezyca. Nigdy nie słyszałam o prawdziwych sposobach wyboru płci dziecka. :p

reklama
Heyka dziewczyny ale tu ciszaa od wczoraj :-) :)

Elisse jak tam przygotowania do nadejścia maluszka? U mnie strasznie powoli w marcu mam się zacząć zabierać za pranie i prasowanie ubranek mam nadzieję że będę miała na to wszystko siłę. Na kwietniówkach dziewczyna w 32 tc urodziła bliźniaki aż zaczęłam się tym wszystkim przejmować.

Magic mi jeszcze dwie pralki zostały i koniec ubranek. Marcówki teraz jak szalone się rozpakowują ;) aż zamówiłam wszystkie kosmetyki i inne takie. Na kiedy masz termin? Mi 5 tygodni zostało.

Elisse Jeju Ty też już tylko patrzeć A będziesz tulic malenstwo;) zazdroszczę tak pozytywnie tych ostatnich tygodni szykowania wszystkiego na przyjście maluszka :)

Magic Potem Twoja kolej:)

A potem już Aga30? Czy ktoś jeszcze jest?:)

Airfix a mi się jakoś nie chce nic. Zabieram się za szykowanie, bo trzeba. Nikt za mnie nie chce prasować..

Aga do lipca czas szybko minie. Ja nie wiem, kiedy mi zleciało :)

reklama
Do góry