reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzięki bardzo no wlasnie nie biore nic i mnie zoladek kluje co jakiś czas bo te leki odstawiłam przed ciaza kurcze brzuch już mnie boli 2 godziny jeden tepy bol nieustający jak na okres brałam nospe i nic eh wykoncze się w tej ciąży chyba :oo2: a wlasnie mam pytanie jak było u was z cera w ciąży z chłopcami czy się pogarszala krostki bolace albo drobne zgadujemy po siostry cerze co będzie miała bo strasznie jej teraz wychodzą takie bolace :confused:

reklama
Airfix a Ty masz chłopca ? no wlasnie roznie się słyszy niektórzy mowia ze z synem mieli gorsza bo ze testosteron do krwi matki przenika nie wiem jak to jest

anufifi teraz zerknelam na twoje badania estradiolu ty masz 29,35 a ja jak sbie rok temu robiłam to miałam estradiol 225 wysoki

reklama
Ja się zawsze w ciąży super czułam teraz też. Tyle że teraz się urobilam bo otwieralam z siostrą studio urody i efekt taki ze teraz muszę leżeć ale to już końcówka a cała ciąża super

Do góry