reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej

21.08. O 16.05 spelnilo sie moje marzenie i urodzila sie moj corcia Alicja :)
3130 g i 48,5 cm :)

Załączniki

• 1440682925225.jpg
    1440682925225.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Akuku gratuluję :) śliczna jest.

Airfix kciuki zaciskam za kolejny cykl. Może trochę bardziej uważaj z zakwaszaniem. Ciekawe, czy lekarz zaleci sterydy.

Ja się bardzo mało udzielam teraz, ponieważ jestem u teściów, przez co mam mniej czasu. Do tego doszło jeszcze złe samopoczucie. We wrześniu mam nadzieję się to zmieni.

Elisse Ja z zakwaszaniem to uważam , mam opanowane ile można i jak daleko dac;) Ale jeśli owulacja była dopiero za drugim pikiem i jeszcze testy wychodziły jak same chciały,a Maz ochoty na starania nabrał akurat wtedy to już skoro według mnie była owulacja to dałam więcej abiofemu. A na drugi dzień znów wyszło ze jest pik a tego na starania zbiera więc znów za dużo dałam specjalnie i nie czekałam tylko od razu mycie. Jeśli pik i owulacja przyszłyby normalnie w pierwszym podejściu to by się mogło udać bo ani nie idę się myć od razu ani się nie zakwaszam bardzo a jak wypadają starania w owulacje bo mąż tak zarządził to jedyne co mi zostało -to się zakwasic hehe Ciekawa też jestem wyników, na razie tyje z niczego, więc pewnie tarczyca szwankuje. Elisse kiedy masz wizytke najblizsza? Zycze Ci aby to zle samopoczucie przeszlo

Akuku mala jest sliczniutka duzo zdrowka dla Ciebie i Twojej kruszynki niech Ci zdrowo rosnie.
Ja bylam na wizycie widzialam moja malenka kruszynke niestety nie widzialam jeszcze serduszka, lekarz powiedzial ze w 5tc jest za wczesnie i ze wszystko jest ok. Kolejna wizyte mam za 2tyg wiec jeszcze musze poczekac aby sie uspokoic.
Elisse mam nadzieje ze we wrzesniu poczujesz sie juz znacznie lepiej.
Z moim samopoczuciem jest roznie raz gorzej raz lepiej, najgorzej jest rano, popoludniu i pod wieczor:-)

reklama
Dziekuje dziewczyny za gratulacje ;) mala jest przeslodka, bracia oszaleli na jej punkcie..zreszta jak chyba my wszyscy ;)
Niestety u nas paczatki nir latwe bo w noc przed porodem synek dostal jelitowki... no i wczoraj zlapalo mnie.. jelitowka na kilka dni po porodzie to nie dobre polaczenie. Na szczescie dzis czuje sie juz lepiej i iby juz nikogo wiecej nie zlapala.

Do góry