reklama
Magic Będę trzymać mocno kciuki &&&&&
Aga30 Chyba do beta-hcg nie trzeba być na czczo. Ja bym na tą betę poszła 10dpo żeby nie chodzić dwa razy i kasy nie tracić. Spróbuj kupić w aptece bobo-test strumieniowy (nie plytkowy ) on jest 10ml/u i dobre są testy Pepino -kupiłam akurat wczoraj w Auchan po 3zl z groszami.
Aga30 Chyba do beta-hcg nie trzeba być na czczo. Ja bym na tą betę poszła 10dpo żeby nie chodzić dwa razy i kasy nie tracić. Spróbuj kupić w aptece bobo-test strumieniowy (nie plytkowy ) on jest 10ml/u i dobre są testy Pepino -kupiłam akurat wczoraj w Auchan po 3zl z groszami.
92Tynka92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Mój kolejny cykl do d...y. Ja nie wiem jak to możliwe ale zrobilam test owu w 10 i 11 dniu cyklu i były prawie pozytywne ale to ewidentnie jeszcze nie to a 12 dnia juz kompletnie nic jedna kreska. Chyba owu nie będę miała wcale. Ja przez to staranie się to jestem juz klebkiem nerwów. I wiem ze tak nie mmożna ale ja się i tak stresuje ze ciągle jest cos nie tak.
Mój kolejny cykl do d...y. Ja nie wiem jak to możliwe ale zrobilam test owu w 10 i 11 dniu cyklu i były prawie pozytywne ale to ewidentnie jeszcze nie to a 12 dnia juz kompletnie nic jedna kreska. Chyba owu nie będę miała wcale. Ja przez to staranie się to jestem juz klebkiem nerwów. I wiem ze tak nie mmożna ale ja się i tak stresuje ze ciągle jest cos nie tak.
Magic_87
Tynka ja w cyklu w ktorym sie udalo tez myslalam ze nic z tego nie bedzie bo testy wychodzily bardzo slabo i myslalam ze nie bedzie owu ale mierzylam tez temp i z reguly po 2-3 dniach po owu mialam skok tempki. Obserwuj czy Ci nie wzrosnie tempka jak ladnie pojdzie do gory to owu powinna byla nastapic:-)zaciskam &&& obys w tym cyklu zobaczyla II kreseczkiHej dziewczyny.
reklama
macy
Mama-michaszka, jaką dostaniesz umowę? Na czas określony? Czy w umowie jest napisane - na zastępstwo? Zadzwoń najlepiej do ZUSu i się dowiedz. Ja pracowałam jako nauczyciel. Miałam umowę na rok. Dostałam macierzyński, ale to było 9 lat temu.
Podziel się: