reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PannaMyszka ja również robiłam testy z 3 firm i na jednym wyszedł bardzo blado ale wczoraj jak zrobiłam to nic nie wyszło na dzisiejszym z innej firmy również nic eh poczekam jeszcze pare dni.

reklama
Aga30+ jezeli na jednym wyszedl bladzioch to najprawdopodobniej jestes w ciazy idz zrob bete bedziesz wiedziala na 100%:-)
Dziewczyny jutro mam wizyte u mojego lekarza trzymajcie &&&

Magic_87 ale pozostałe testy są negatywne a to jest taki bladzioch naprawdę. Robiłam go wcześniej. Myślałam o becie . Ją trzeba robić rano na czczo?

Magic Będę trzymać mocno kciuki &&&&&

Aga30 Chyba do beta-hcg nie trzeba być na czczo. Ja bym na tą betę poszła 10dpo żeby nie chodzić dwa razy i kasy nie tracić. Spróbuj kupić w aptece bobo-test strumieniowy (nie plytkowy ) on jest 10ml/u i dobre są testy Pepino -kupiłam akurat wczoraj w Auchan po 3zl z groszami.

Hej dziewczyny.
Mój kolejny cykl do d...y. Ja nie wiem jak to możliwe ale zrobilam test owu w 10 i 11 dniu cyklu i były prawie pozytywne ale to ewidentnie jeszcze nie to a 12 dnia juz kompletnie nic jedna kreska. Chyba owu nie będę miała wcale. Ja przez to staranie się to jestem juz klebkiem nerwów. I wiem ze tak nie mmożna ale ja się i tak stresuje ze ciągle jest cos nie tak.

92Tynka92 Witaj w klubie dziwnych testów ;) identyczna sytuacje miałam w tym cyklu,w końcu byl drugi pik w 17 i 18dc. Mam nadzieję ze pierwszy i ostatni raz mi się to zdarzyło . Kciuki trzymam &&&&&

Hej dziewczyny.
Mój kolejny cykl do d...y. Ja nie wiem jak to możliwe ale zrobilam test owu w 10 i 11 dniu cyklu i były prawie pozytywne ale to ewidentnie jeszcze nie to a 12 dnia juz kompletnie nic jedna kreska. Chyba owu nie będę miała wcale. Ja przez to staranie się to jestem juz klebkiem nerwów. I wiem ze tak nie mmożna ale ja się i tak stresuje ze ciągle jest cos nie tak.
Tynka ja w cyklu w ktorym sie udalo tez myslalam ze nic z tego nie bedzie bo testy wychodzily bardzo slabo i myslalam ze nie bedzie owu ale mierzylam tez temp i z reguly po 2-3 dniach po owu mialam skok tempki. Obserwuj czy Ci nie wzrosnie tempka jak ladnie pojdzie do gory to owu powinna byla nastapic:-)zaciskam &&& obys w tym cyklu zobaczyla II kreseczki

Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale na razie się nie staram o drugą dzidzie wiec tez się nie udzielam. Mam trochę suplementów dziewczynkowych na sprzedaż wiec jeśli któraś jest zainteresowana to pisać na priv :-)

reklama
Mama-michaszka, jaką dostaniesz umowę? Na czas określony? Czy w umowie jest napisane - na zastępstwo? Zadzwoń najlepiej do ZUSu i się dowiedz. Ja pracowałam jako nauczyciel. Miałam umowę na rok. Dostałam macierzyński, ale to było 9 lat temu.

Do góry