reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zaczarowana wg mnie plec to przypadek bo ja spelnilam 6 z 7 czynnikow na chlopca a mam 3 coreczke :) jak ktos bardzo chce to moze spelnic te czynniki ale i tak nie gwarantuje to, ze sie uda... najwazniejsze to zeby dzieciatko bylo zdrowe i zeby zdrowo i bez komplikacji urodzic :) Powodzenia w staraniach i niech sie spelnia marzenia &&&&

reklama
Witam! Ja mam dwie dziewczynki 9 i 11 letnią. Teraz planuję syna a na teście owulacyjnym rano miałam dziś dwie dość mocne kreski. Kiedy działać teraz wieczorem czy rano? Jest to mój pierwszy cykl starań o synka. Denerwuje się trochę tym wszystkim czy dam sobie radę z trójeczką.

Aga to zalezy ile czasu od pozytywnego testu owulacyjnego dochodzi do owulacji, zwykle jest to 24-48h ja bym zadzialala rano bo niby ranna sperma sprzyja poczeciu chlopca :) dziewczynki masz juz duze to na pewno spokojnie podolasz z trojka a i dziewczynki Ci duzo pomoga :) powodzenia &&&&

Witam nowe dziewczyny.

Magic,92Tynka92 u mnie raczej nic z tego w tym cyklu, mam 10dpo i nic na teście. A moje źle samopoczucie w tym mdłości,zawroty głowy i gorączka to raczej wirusowka bo mąż dziś wstał w takim samym stanie. No chyba ze spełniło się moje marzenie i mój mąż jest w ciąży ;)

Dzisiaj w nocy oraz rano było przytulanko zobaczymy co z tego będzie. Robiłam test owu. i narazie są jeszcze dość wyraźne dwie kreski na teście.

Maran widze ze zaktualizowalas liste:-). Jeju ty tez juz na finishu. Ja musze dodac suwaczek ale to dopiero jak bede miala chwile czasu:-). Dziewczyny w tej ciazy czuje takie rozpieranie w podbrzuszu (chyba macica sie stopniowo rozciaga)w pierwszej ciazy tak nie mialam, moze to przez to ze mialam cc.
Elisse, Panna Myszka jak sie czujecie.
Airfix jeszcze nic straconego to dopiero 10dp takze &&& i zrob test w 13dp

Ostatnia edycja:
Aga30 no to niech plemniory dopadna teraz jajo i za 12 dni pokaza sie piekne dwie krechy &&&
Airfix u mnie w tej ciazy w 10dpo dopieto implantacja byla a test wyszedl 2dni pozniej... roznie bywa...

Maran To wlalas trochę nadzieji we mnie...Ja zrobiłam dziś bo do dziś Duphaston biorę . Zrobię jutro rano bo mam te 10ml/u. A po tych dwóch dniach od implantacji miałaś taka widoczna kreskę czy cień?

reklama
Airfix trzymam mocno kciuki zeby te upragnione II kreseczki sie pojawily :tak:U mnie tez dopiero w 12 dpo pojawila sie lekka kreseczka na tescie przy 2 synku.

Aga30+ rowniez i za Ciebie trzymam &&&:-)

Do góry