reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tynka zatem zaciskam &&& za ten cykl oby sie udalo:-).
Airfix ty chyba za chwilke bedziesz testowac:-)
Panna Myszka to wszystko przedemna puki co mam wzdecia 4-5m i obrzmiale bolace piersi. Chcialabym juz 12tc:-) jeszcze moj lekarz jest na urlopie ehh kiedy ty poszlas na pierwsza wizyte?

92Tynka92 Szkoda ze ta wredna @ przyszła. Ale trzeba mieć nadzieje na kolejny cykl :)

Magic87 ja muszę testować 19-tego,zobaczymy co będzie. Kompletnie się nie nastawiam choć tyle przeróżnych dziwnych boli,kłuc mam ze boję się żeby to jakaś torbiel nie była. Co ma być to bedzie :)

Chcialabym juz 12tc:-) jeszcze moj lekarz jest na urlopie ehh kiedy ty poszlas na pierwsza wizyte?

Ja poszłam od razu, najpierw zadzwoniłam do lekarza, powiedziałam co i jak (beta pozytywna, duże bóle podbrzusza) kazał wziąć luteinę i przyjść jak najszybciej (to był 5t2d) ale ja jestem po tej nieszczęsnej operacji usunięcia guza, i wolał mnie zobaczyć od razu. Potem miałam 7t2d i było serduszko, i ostatnio 9t4d. Teraz będę miała co 4 tygodnie pewnie do 26 tc, potem znów co 2-3. Niby ja już kończę I trymestr, ale na innym forum na którym jestem nawet teraz w 11 tc 2 dziewczyny straciły dzieci więc mnie nawet II trymestr nie uspokoi :D

Matik rzeczywiście wygląda to tak jakby coś Małą ukąsiło. Piękna królewna. I jaka silna dziewczyna. Zmotywowałaś mnie - jutro wyciągam spacerówkę.

Maggie chłopcy niestety spędzają wakacje w przedszkolu, nie dałabym rady, są tak absorbujący, trzeba mieć ich cały czas na oku, plus ta moja dieta wymaga bym ciagla stała przy kuchni, gotowała sobie posiłki...Ale już za chwile pojedziemy na krótkie wakacje, zrobią sobie chwile przerwy przed wrześniem. Jak się czujesz na końcówce? Już na pewno nie możesz się doczekać spotkania z córcią :)

Iweet jak się czujesz? już końcówka ciąży, urządzanie pokoju, kurcze jak czas pędzi! Iweet Maggie wybrałyście już imiona?

Panna Myszka gratulacje :) czytam właśnie że jeszcze objawy ciążowe dają we znaki, ale już niedługo..
Tynka powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
zaczarowana witaj i powodzenia

małe liski juz odliczam dni. strasznie ciężka końcówka ciąży przez te upały. dziś ostatnie pranie zrobiłam zimowych ubranek, jeszcze tylko to uprasuje i koniec uffff czekam cierpliwie do 1 wrześnie (wtedy ciąża będzie donoszona). imię po wielkich trudach wybraliśmy. jedyne które podobało się mi i mężowi to Zuzia, strasznie chciałam Zosię ale m kategorycznie sie nie zgadzał, podobało mi sie też imie Hania i może m dałby się namówić ale w kwietniu w bliskiej rodzinie m urodziła się mała Hania, także postanowione że będzie Zuzka :)

Do góry