reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cocinella trzymam mocno kciuki za owocny cykl:-) każda z nas się doczeka zobaczycie. Ja tez niestety okrążona noworodkami i kobietami w ciąży jestem :-/ ale myśl o ciąży w tym cyklu mnie przeraża

reklama
Hej dziewczyny:-) nie nadrobilam jeszcze wszystkich wiadomości od was ale obiecuje ze dziś postaram się każdej z osobna cos skrobnac. Ja jestem w kropce. To mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek no i w piątek powinnam dostać okresu a tu nic! Ani widu ani slychu. Wiec nie tylko Wy macie problemy z cyklami. Cały czas uwazalismy z mezem tylko w czwartek i piątek poszliszmy na całość bo myslalam ze mam dni nieplodne przed okresem a teraz to juz nie wiem co mam myśleć. Zrobilam trzy testy i wszystkie negatywne. Tylko gorzej jeśli owulacja mi się przesunela. Jak niedostane do piatku to idę do ginekologa.

Nie pomogę niestety, ponieważ ja dostałam @ po odstawieniu w normalnym terminie, tzn. po 29 dniach.

W nocy potworna burza u nas była, to dobrze, bo już tego ciepła nie byłam w stanie znieść. Strasznie senna jestem, brzuch w dole boli, chyba pójdę na spacer żeby się obudzić :eek:

PannaMyszka U nas tez burza jak nie wiem była od 4.30 rano, a ja balkon, okna pootwierane....ale goraco juz było tak, ze kwestia dni to była kiedy bedzie burza.

cocinella Uda się, zobaczysz &&& Wiesz o tym że zdrowa para stara sie o dzidziusia ok 8 miesiecy do roku, także spokojnie. Mi bardzo zależy żeby udało sie w tym pierwszym cyklu lipcowym, wiem że nie pewnie tak nie będzie ..ale nadzieje trzeba mieć. Wiem jakich błedów nie popełniac przy zakwaszaniu, bo juz przerobiłam to 2 razy....także ..a może jednak

concinella powodzenia w staraniach :)

92Tynka92 u niektórych nawet pół roku może trwać wyregulowanie cyklu po tabletkach. Pewnie do końca tygodnia @ przyjdzie.

PannaMyszka u mnie już od wczoraj nie ma takich mocnych upałów. Mi upały nie przeszkadzają, za to nie lubię zimna ;).

Airfix ja też jestem pełna nadziei, chociaż boję się co się tym razem porobi z moimi cyklami. Może wszystkim nam się w lipcu uda :D.

Zaczynam listę starających się i oczekujących dziecka. :) Może się reszta dopisze.

STARACZKI 2015

Starających się:
Oczekujących na starania: 1

W OCZEKIWANIU NA STARANIA

Elisse ok. 16 lipca (7 cykl starań)

W CIĄŻY

Maran-atha starania o chłopca termin 05.10.2015r.

Mój Aniołek jest już w niebie :-*

Wczoraj na wizycie okazało się, że nie ma akcji serca i już od 2 tygodni Aniołek nie żył. O północy miałam zabieg usunięcia ciąży. Byłam w 9 tygodniu ;-(

Jestem zrozpaczona ;-(

reklama
Katriina ;( Przytulam Cie mocno bardzo, bardzo ... To nie sprawiedliwe , tyle walki o ciąże i jeszcze nic nie ma pewnego do samego końca. Jak będą wyniki to daj znać. Trzymaj sie jakoś i jak coś to wiesz że masz wsparcie w nas

Ja idę za nie cała godzinę do lekarza, endokrynolog wczoraj powiedział, że to immunolog ma zdecydować o moim leczeniu, ale z racji tego że ja mówiłam mu że nie mogą tyle czekać do sierpnia- decyzje ma podjąć dziś ginekolog. Nie wierze w to że On mi pomoże, ja już przestaje we wszystko wierzyć jak widzę tyle strat dookoła, ktoś zdrowy traci dzieci, a ja chora bym miała je urodzić....takie to niesprawiedliwe.

Do góry