anufifi
tęsknię...
Oczywiście ja nie miałam nic złego pisząc o róznicy wieku ...przeciwnie ...wiesz z wiekiem pewnie zdarza sie ze trudniej zaciazyc choc to nie reguła ....chodziło mi raczej o to ze ma sie wiecej czasu przed sobą ...ja pierwsze dziecko uroddziłam mając 24 lata drugie 29 , teraz chciałabym przed 32 bo musze wreszcie zająć sie tez praca , a właściwie chce ....:-):-):-)
Nie jestem zadnym ekspertem w sprawie planowania płci a raczej obserwatorem róznych przypadków no i sama jestem złozonym przypadkiem , bo po długosci cykli i tych podstawowych wiadomosciach któe same mozemy zaobserwowac powinnam dawno byc w ciazy a jednak okazało sie to nie byc takie proste wiec czasem trzeba sie troche bardziej wgłebic no i miec tą .....CIERPLIWOŚĆ
Nie jestem zadnym ekspertem w sprawie planowania płci a raczej obserwatorem róznych przypadków no i sama jestem złozonym przypadkiem , bo po długosci cykli i tych podstawowych wiadomosciach któe same mozemy zaobserwowac powinnam dawno byc w ciazy a jednak okazało sie to nie byc takie proste wiec czasem trzeba sie troche bardziej wgłebic no i miec tą .....CIERPLIWOŚĆ