reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik jak wam mija pierwszy dzień razem :)?
Maggie śliczności :) właśnie miałam was pytać o zdjęcia z połówkowego. Po weekendzie będę miała wolną chwilę i wrzucę zdjęcia naszej Perełki, dziś i jutro mamy pierwszych gości w domu, właśnie się szykujemy

reklama
Dziękuje Wam wszystkim :)
Pierwszy dzień super
Mała ciągnie z taka siłą, że mam ochotę skakać po ścianach :( . Mąż pojechał po nakładki bo nie wyrobie
Po za tym super , jest kochana , cudowna , delikatna ach i ech :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1431180659.328136.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431180659.328136.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431180659.328136.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 80
Matik GRATULUJE!! Mała jest prześliczna !! Faktycznie wagowo to nie taka kruszynka, ale w długości to taka maleńka ;) obwód głowki jak u mojego synka, tyle że on miał 3530g i 60cm ;)

Marzycielko Brawo dla Pani doktor !! ;) O to chodziło ;)) Ale wiesz co, nie wiem czy kiedykolwiek brałaś Clostilbegyt...bo jesli nie to spróbuj moze w jednym cyklu brac po 1 tabl i zobaczysz jak się czujesz, czy nie masz skutków ubocznych- może ta jedna tabletka wystarczy, dwie na raz to już dużo- ja przy dwóch straciłam niemal wzrok na 12 godzin i tak codziennie przez 5 dni brania tabletek , a potem jeszcze po 3 miesiacach odczuwałam skutki zwiazane z oczami, dlatego wolałabym zaczac od 1 tabl i zobaczysz czy się nic nie dzieje. Oczywiście nie namawiam Cię do tego jakoś silnie, zrobisz jak uważasz.

Airfix juz mialam kontakt z CLO ale nie pamietam jaka mialam wtedy dawke,I nic mi sie nie działo. Ja tez sie boje ze od razu dala mi konska dawke.Nie moge narzekać bo wczoraj naprawde mi poswiecila duzo czasu i uwagi,sprawdzila wyniki,analizowala moje wykresy i szczegolowo przebadała:-)Powiedziala ze nie moze opierac sie tylko na wynikach i musi mnie tez zbadac.

reklama
Matik widza, ale ponoc niewyraźnie, moje tez byly duze 4260 i 4150 i tez "rozgladaly sie" ale te ich oczka byly takie granatowe przez pierwsze dni ;)

Do góry