reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej:-) Matik trzymam mocno kciuki!
Iweet nie dziwie Ci się bo w spełnienie marzenia ciężko uwierzyć szczególnie dopóki się jeszcz nie ma namacalnych dowodów:-) ja bym mogła mieć samych synów. I jestem bardzo niecierpliwa. Martwie się na zapas ze jak znaczne się starać to nie będę mogła zajść w ciąże:-/

reklama
Matik trzymaj się czekamy na wieści :-)
Małe liski oj tak to piękne jak spełniają się marzenia, ja na razie jeszcze nic nie kupowałam chociaż lekarz powiedział dzisiaj na wizytce że co do tego że to córeczka już się nic nie zmieni. Mam parę różowych ciuszków które dostalam od mojej kochanej koleżanki. Resztę myślę będę kompletować koło wakacji. A jak Małgosia? Jak sobie radzisz z trójeczką ? Ja też po połówkowym pomyślałam sobie że najważniejsze że zdrowa dzidzia i tak pomyślałam że z czasem pewnie płeć nie jest aż tak ważna.

Matik super ze Cię nic nie boli i dopisuje Wam humorek :-)

Ja juz po wizycie. Troche sie załamałam ze musze miec wspomagacze aby zajsc w ciaze,ze nie moge sama od siebie ale wazne jest to zeby wogole zajsc :-) I mamy probowac przez 5 miesiecy z Clo.
I tak moja Pani przepisala mi bromergon 0.5 tab. wieczorem i Clo od 5dc przez 5 dni po 2x1 tab.i mam pic Inofolic lub Inofem.
I mam teraz prosbe do Was, napiszcie mi czego z dotychczasowych suplementow nie powinnam brac przy Clo i bromergonie? A biore tak: Mg,Ca,Castagnus,Wit.C,żurawinę,B-50,B6.

Dziewczyny a to moje największe spełnienie marzeń Olivia
3,85 kg 51 cm obwód głowy 34cm
Porod rewelacja
Już w pokoju odpoczywamy :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1431111312.934600.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431111312.934600.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431111312.934600.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 152
Maggie piszę szczerze - te emocje związane z płcią, u mnie, były największe przy pierwszych usg, tak jak teraz sobie przypominam, podchodziłam do ciąży, do córci tak samo jak do chłopców. Fakt, cieszyło bardzo kupowanie pierwszych różowych pajacyków, ale potem te emocje naprawdę trochę opadają i kompletowanie wyprawki i szykowanie się na kolejnego dzidziusia było podobne jak przy moich chłopcach. Popłakałam się przy porodzie ale myślę, że bardziej z faktu że po raz kolejny zostałam mamą :) Już wiem czym "pachnie" macierzyństwo :) ...może łatwo mi pisać takie rzeczy w mojej sytuacji. Małgosia super, pochwaliłam dziś ją że taka grzeczniutka, a dała wieczorem głos ;) na razie pomaga mi m. a najwięcej pracy jest przy starszakach

Matik czy już :)? umieeeram z ciekawości!

AAAAA rewelacja. Witaj Oliwko :) Jakie usteczka słodziachne czerwone. Matik wielkie różowe GRATULACJE :) cieszcie się teraz sobą :)

reklama
Do góry