reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena Ja Ci napisałam czysto teoretycznie te godziny, " ( podaje dane czysto przykładowo ) " , nie sprawdzałam czy faktycznie tak jest czy nie :) Po prostu na tym przykladzie chcialam Ci wytłumaczyc po co ewentualnie godzina owulacji by sie przydała . Sprawdz i powiedz czy sie sprawdzi u Ciebie czy nie :)

reklama
no dobrze :-) u nas się sprawdziła, bo owulacja była podczas znaku Lwa.
Ale dobrze interpretuje, że dany znak jest od jednej kolumny do drugiej?
czyli w tym poniższym przypadku, znak barana jest od 1949-12-26 godz. 21.05 do 1949-12-29 do godz 9.57, tak :) ?
a byk zaczyna się od 1949-12-29 od godz 9.58?

Elenaa Dokładnie :) Bardzo dobrze rozszyfrowałaś :) Nie jest to trudne ;) Tak a potem patrzysz znak- czy jest żeński czy męski. Znaki zodiaku podzielone sa na meskie i żenskie : MĘSKIE : Baran, Bliźnięta, Lew , Waga, Strzelec, WodnikŻEŃSKIE : Byk, Rak, Panna, Skorpion, Koziorożec, Ryby

migduch przykro mi bardzo. Zobaczysz Bóg wynagrodzi Twoje cierpienia i ból po stracie malenstwa i da Ci zdrowa dzidzie :tak:

Airfix jak mozesz to sprawdz mi: 30 październik 2013r.
Bo mi wychodzi panna ale nie wiem czy dobrze na to patrze...A jezeli dobrze to u mnie sie to nie sprawdza :-)

A ja jestem typową blondynką chyba bo nie umiem rozszyfrować Jonasa :D
np na teraz ...23-24 .04 co wychodzi?

wydaje mi sie, że rak??

przy synku wyszedl mi chyba lew.... 2010 r. czerwiec 15

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-) Cocinella tez jestem typowa blondynka ha ha ha. Ten Jonas dla mnie to czarna magia jest! Może to jakoś ogarne jak przeczytać te wskazówki Wasze. Kalendarz chiński to znam ale jest juz tyle rodzajów ze nie wiadomo któremu wierzyć bo w jednym się sprawdza w innym nie. Migduch bardzo Ci wspolczuje straty...wierzę głęboko ze niedługo szczęście się do Ciebie usmiechniei znowu zobaczysz dwie kreski na teście a potem szczęśliwy final w końcu ktoś juz bedzie nad rodzeństwem czuwał z gory.

Mi sie wydaje, ze juz skumalam ale czekam na potwierdzenie u airfix :)

ja chciałam zrobić sobie 2 dni odstępstwa od diety. Nie jadlabym zabronionych rzeczy ale pojeść raczej cos słodkiego. No i zjadłam 8 kostek białej czekolady, pare żelków i 4 cukierki i myślałam Żr zwymiotuje. Fuj czuje sie okropnie aż zrobiłam mięty sobie bo ledwo sie trzymam. Chyba jednak człowiek odzwyczaja sie od takiej końskiej dawki cukru. Z przyjemnością wracam na dobre tory ;)

Witam dziewczynki :-):-):-)

Chcę tylko napisać że co tam mieć 2 synów 3 synów 4 synów :-):-):-) do 5 razy sztuka :-):-):-) to moja 5 miesięczna córeczka Amelka ciąża wyczekiwana całą ciaże mdłosci , wymioty ale co tam dla takiej chwili warto starać się i żyć :-):-):-) płeć zupełnie nie planowana od mój mały cud od Bozi :-):-):-):-):-) POZDRAWIAM DSC03437.jpg

Załączniki

• DSC03437.jpg
    DSC03437.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry