Elena Ja Ci napisałam czysto teoretycznie te godziny, " ( podaje dane czysto przykładowo ) " , nie sprawdzałam czy faktycznie tak jest czy nie Po prostu na tym przykladzie chcialam Ci wytłumaczyc po co ewentualnie godzina owulacji by sie przydała . Sprawdz i powiedz czy sie sprawdzi u Ciebie czy nie
reklama
Elenaa
Fanka BB :)
no dobrze :-) u nas się sprawdziła, bo owulacja była podczas znaku Lwa.
Ale dobrze interpretuje, że dany znak jest od jednej kolumny do drugiej?
czyli w tym poniższym przypadku, znak barana jest od 1949-12-26 godz. 21.05 do 1949-12-29 do godz 9.57, tak ?
a byk zaczyna się od 1949-12-29 od godz 9.58?
Ale dobrze interpretuje, że dany znak jest od jednej kolumny do drugiej?
czyli w tym poniższym przypadku, znak barana jest od 1949-12-26 godz. 21.05 do 1949-12-29 do godz 9.57, tak ?
a byk zaczyna się od 1949-12-29 od godz 9.58?
Elenaa Dokładnie Bardzo dobrze rozszyfrowałaś Nie jest to trudne Tak a potem patrzysz znak- czy jest żeński czy męski. Znaki zodiaku podzielone sa na meskie i żenskie : MĘSKIE : Baran, Bliźnięta, Lew , Waga, Strzelec, WodnikŻEŃSKIE : Byk, Rak, Panna, Skorpion, Koziorożec, Ryby
Marzycielka86
migduch przykro mi bardzo. Zobaczysz Bóg wynagrodzi Twoje cierpienia i ból po stracie malenstwa i da Ci zdrowa dzidzie
Airfix jak mozesz to sprawdz mi: 30 październik 2013r.
Bo mi wychodzi panna ale nie wiem czy dobrze na to patrze...A jezeli dobrze to u mnie sie to nie sprawdza :-)
Airfix jak mozesz to sprawdz mi: 30 październik 2013r.
Bo mi wychodzi panna ale nie wiem czy dobrze na to patrze...A jezeli dobrze to u mnie sie to nie sprawdza :-)
92Tynka92
Dzien dobry:-) Cocinella tez jestem typowa blondynka ha ha ha. Ten Jonas dla mnie to czarna magia jest! Może to jakoś ogarne jak przeczytać te wskazówki Wasze. Kalendarz chiński to znam ale jest juz tyle rodzajów ze nie wiadomo któremu wierzyć bo w jednym się sprawdza w innym nie. Migduch bardzo Ci wspolczuje straty...wierzę głęboko ze niedługo szczęście się do Ciebie usmiechniei znowu zobaczysz dwie kreski na teście a potem szczęśliwy final w końcu ktoś juz bedzie nad rodzeństwem czuwał z gory.
cocinella
Mi sie wydaje, ze juz skumalam ale czekam na potwierdzenie u airfix
ja chciałam zrobić sobie 2 dni odstępstwa od diety. Nie jadlabym zabronionych rzeczy ale pojeść raczej cos słodkiego. No i zjadłam 8 kostek białej czekolady, pare żelków i 4 cukierki i myślałam Żr zwymiotuje. Fuj czuje sie okropnie aż zrobiłam mięty sobie bo ledwo sie trzymam. Chyba jednak człowiek odzwyczaja sie od takiej końskiej dawki cukru. Z przyjemnością wracam na dobre tory
ja chciałam zrobić sobie 2 dni odstępstwa od diety. Nie jadlabym zabronionych rzeczy ale pojeść raczej cos słodkiego. No i zjadłam 8 kostek białej czekolady, pare żelków i 4 cukierki i myślałam Żr zwymiotuje. Fuj czuje sie okropnie aż zrobiłam mięty sobie bo ledwo sie trzymam. Chyba jednak człowiek odzwyczaja sie od takiej końskiej dawki cukru. Z przyjemnością wracam na dobre tory
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Witam dziewczynki :-):-):-)
Chcę tylko napisać że co tam mieć 2 synów 3 synów 4 synów :-):-):-) do 5 razy sztuka :-):-):-) to moja 5 miesięczna córeczka Amelka ciąża wyczekiwana całą ciaże mdłosci , wymioty ale co tam dla takiej chwili warto starać się i żyć :-):-):-) płeć zupełnie nie planowana od mój mały cud od Bozi :-):-):-):-):-) POZDRAWIAM
Chcę tylko napisać że co tam mieć 2 synów 3 synów 4 synów :-):-):-) do 5 razy sztuka :-):-):-) to moja 5 miesięczna córeczka Amelka ciąża wyczekiwana całą ciaże mdłosci , wymioty ale co tam dla takiej chwili warto starać się i żyć :-):-):-) płeć zupełnie nie planowana od mój mały cud od Bozi :-):-):-):-):-) POZDRAWIAM
Załączniki
reklama
Matik2012
Losiczka gratuluje księżniczki piękna
Podziel się: