Któraś z Was pytala o jonasa jak obliczyć, jakaś nowa kobietka
W tych tabelach szukasz tylko roku, miesiaca i dnia kiedy wystapiła u Ciebie owulacja, nie szukasz konkretnej godziny dodatkowo ..co do godziny to jest ona przydatna tylko wtedy gdyby np. jest znak barana 2 lutego 2003 do godziny 14:30, a od 14:35 dnia 2 lutego jest znak juz Byka ( podaje dane czysto przykładowo ) i wtedy gdybys miała ta owulacje 2 lutego to wtedy patrzysz na godziny ( musisz wiedziec o ktorej mniej wiecej wystapiła owulacja czy o 10.00 czy o 15.00, czy jeszcze z znaku Barana czy juz Byka). Chyba mniej wiecej wytłumaczyłam
Jak coś nie bedziesz wiedziała jak obliczyc to podaj date na PW to Ci znajdę.
daria Ta wróżka chyba ma jednak jakiś dar
Fajnie że się sprawdziło z ta ciaza w lutym
Życzę żeby jednak to był synuś, ale na to trzeba poczekać bo jak na razie zdjecia są za wcześnie zrobione. Ależ Ty fajna kobietka jesteś, masz trójkę dzieciaków i już Cię korci do następnego
Ty chyba sama pisałaś że lubisz ten stan kiedy w ciąży chodzisz i po jakimś czasie brakuje Ci malutkiego dziecka w domu
Ja ciąże wspominam jako coś nie za przyjemnego i mam nadzieję że kolejna zmieni moje postrzeganie tego stanu
Tynka Dasz radę
To nie tak że o synka łatwiej sie stara, tylko właśnie chyba częściej mamusie zaczęły marzyć jednak o córeczkach, a tatusiowie o synkach
Wcześniej, parenaście lat temu była tendencja odwrotna