reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Dziekuje za kciuki, nic sie nie dowiedzialam ponad 2h czekalam by w gabinecie spedzic 5 minut, usg zrobila tylko by zobaczyc czy serduszko bije... jak poprosilam by sprawdzila plec powiedzisla, ze jest za wczesnie, zbyla mnie jak zawsze...
Matik2012
daj spokój co baba, te czekałaś ja by
Sama sobie sprawdziła [emoji12] żartuje
Wspolczuje bo tyle nadzieji było ze dzis cos sie dowiesz
moze jednak prywatnie sie skusisz
Sama sobie sprawdziła [emoji12] żartuje
Wspolczuje bo tyle nadzieji było ze dzis cos sie dowiesz
moze jednak prywatnie sie skusisz
Załączniki
maran-atha
Daria wedlug mnie nie widac tu nuba a dzieciatko jest miedzy 10 a 12 tc za male na ocene nuba...
Matik2012
A na 1 zdjęciu to nie nub chłopięcy ??
maran Nosz co za lekarka... Tyle czekania i nawet zdjecia nie dała... Kciuki za synka trzymam najmocniej jak się da &&&&&
daria Dzieciatko strasznie małe jest, nie wiem nawet czy to 12tydz....Na tym 1 zdjeciu troszke chlopieco wygląda- ale nie da się nic wiecej powiedziec na ten moment
daria Dzieciatko strasznie małe jest, nie wiem nawet czy to 12tydz....Na tym 1 zdjeciu troszke chlopieco wygląda- ale nie da się nic wiecej powiedziec na ten moment
reklama
maran-atha
Elisse nie wiem czy pojde, jesli sie zdecyduje to po 18 tc by mi od razu polowkowe zrobil... na razie w ogole nie mam cisnienia... jakos tak wszystko mi obojetne... a w ogole taka mam chec na czerwone wino... a tu doopa nie mozna... pierwszy raz w ogole nam taka maksymalna zachcianke i to jeszcze ns to czego spelnic nie moge... :\
Podziel się: