reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochane Dziewczyny.Mam nadzieję,że mnie jeszcze pamiętacie...Przepraszam,że tak długo nie pisałam,ale chorowałam trochę i inne sprawy się nałożyły.Chciałam się podzielić z Wami wiadomością.Wczoraj miałam usg i będzie dziewczynka:)
Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam różowe fluidki.

Marzycielka.Pisałam o tym przy staraniach,ale spróbuję zebrać to i napiszę wieczorkiem bo teraz nie mogę bo mój maluszek niestety nie daje mamie posiedzieć...W skrócie stosowałam większość z tu podanych czynników.Ale będę pamiętać o Twojej prośbie i napiszę.Dziękuję za gratulacje:)Trzymaj mocno fluidki:)

Kate - gratuluje zdrowego synusia! :-) najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze :-) żal trochę, że się nie udało co do płci, ale naprawdę zrobiłaś wszystko co możliwe. Po prostu tak miało być.

Matik - śliczny kącik dla Olivki :-)

Kopciuszek - gratuluję zdrowej dziewczynki! :-)

Ja się ostatnio nie odzywam, bo mam niesamowitą jazdę w pracy :-( a popoludnia spedzam na budowie...

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!

kopiuszek Gratuluje córeczki :))

Katriina
Oj jak ja Ciebie rozumiem, ale trzeba wykorzystywać pogodę na budowie ;) Gdybym miała więcej kasy to bym się na lato wprowadziła..a tu muszę tak ratami robić :) Kierownik powiedział że jesli bedzie miec ocieplenie na budynku wtedy bede mogła sie wprowadzić legalnie, nawet jak w srodku nie bedzie podłog wykonczonych i wymalowane ;) No ale termin dopiero na jesien mam zarezerwowany u firmy do ocieplenia

Marzycielka A masz gdzies linka do wykresu temperatur ?? Bym popatrzyła co sie tam dzieje u Ciebie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry