reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny życzę Wam
zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych,
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz aby wszystkie nasze marzenia zostały wysłuchane
i żeby dane nam było tulić w ramionach
swoje upragnione dzieciaczki

Iweet Gratuluje spełnienia marzenia !!!:-D Łape fludki ile się da od Ciebie....mam nadzieje że i mi dane będzie spełnić marzenie

Życzenia radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się wiosny.
Pogody w sercu i radości płynącej
ze Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego święconego w gronie najbliższych

Ostatnia edycja:
Cocinella zawsze trzeba mieć nadzieję i wiarę :-) Marzenia się spełniają :tak:
Ja też marzę i mam nadzieję na to że dane będzie mi jeszcze mieć córeczkę :-) Dzień w dzień się o to modle żeby mieć zdrową dzidzię:tak:

Dziewczyny ja również życzę Wam radosnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych, smacznego jajka i mokrego dyngusa.

A dla chętnych przesyłam różowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadal nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieję że nic tam już nie urośnie. a po połówkowych (jeśli nic się nie zmieni) zaczynam szał zakupowy :D

reklama
Do góry