reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macy moje gratulacje. To mama zdazyla przyjechac w sama pore:-) super i pochwal sie tym malym szczesciem

A unas znow goraczka. Zadnych innych objawow jak narazie.
Czytam na bierzaco ale weny do pisania brak. Widze duzo nowy starajacych . A gdzie nadze starsze kolezanki?

macy Gratuluję!
Dużo zdrówka dla Was :-)

falbala, migduch trzymam &&& za dziewczynkę

natka gratuluje córeczki :-) Podpinam się też pod cocinellą,jak możesz to opisz swoje starania ;-)

cocinela ja jem jogurty naturalne z dodatkowym wapniem.może to nie jest aż tak dużo bo w ciągu 2 tyg. wzrósł mi z 2,29 na 2,33 ale dla mnie to dobry znak że wogóle cos ruszyło :-)

Sód u mnie bez zmian jak był 140 tak nadal jest.Magnez ledwo drgnął ale mam nadzieję że i on ruszy z kopyta :-D

małe liski jadłam dużo bułek z nasionami i to pewnie z tego poszedł w górę :-( U nas jak starszy syn dowiedział się ze będzie miał rodzeństwo to powiedział że on nie chce i jak się urodzi to wyrzuci go do lasu,że nie będzi mi pomagł w niczym :tak: a teraz to świata poza nim nie widzi :-D jednak 4 lata różnicy to było za dużo i dlatego był taki zazdrosny bo do tego czasu był tylko on oczkiem w głowie u wszystkich

Dziewczyny powiedźcie mi czy dieta mogła wpłynąć na to że miałam cykl bezowulacvjny?

Ostatnia edycja:
Macy moje wielkie GRATULCJE!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Twojego maluszka:tak:

ania zaczęłaś już dietę i suplementy? Bo jak dobrze pamiętam to zaczynamy staranka razem z Tobą i Airfix w podobnym czasie

falbala, migduch również &&&& za dziewczynkę

małe liski Ty jak byłaś na diecie to piekłaś swój chlebek? Ja ograniczyłam pieczywo do 1-2 kromek w ciągu tygodnia i nie wiem czy tak może być czy całkiem może zrezygnować

Marzycielka a chodzi o te małe jogurty z biedronki ? Ile dziennie ich pijesz, jeden czy dwa ? Mi z dieta idzie coraz lepiej jednak najgorsze sa ranki, te 3-4 h bez posiłku to masakra. Mam po prostu mega smaki :) i jestem słaba, odczuwam spadek cukru ale to dobrze ;)

nie strasz :p moj syn ma 4 lata jak dobrze pójdzie to bedzie 5 lat różnicy ... On bardzo chce rodzeństwo , meczy mnie strasznie ze chce dzidziusia ale zobaczyny jak sie juz pojawi;))))

Dziękuję dziewczyny :-)

Macy gratulacje :-):-)

Cocinella, Marzycielka my nie planowaliśmy płci jako tako, także żadnych sposobów zwiększenia szans na daną płeć nie stosowaliśmy :-) to nasza 4 ciąża, ale wcześniejsze straciliśmy także płeć nie miała w sumie znaczenia, ważne żeby było zdrowe i udało się szczęśliwie donosić. Ale jak już się okazało, że wszystko jest na dobrej drodze, wyniki dobre i w ogóle to pojawiła się ciekawość i dlatego pytałam dziewczyn o sugestie :-)

reklama
Do góry