reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Falbela - gratuluję i życzę spokojnej ciąży :-) trzymam kciuki za spełnienie marzenia &&&&

Natka - grtuluje :-) marzenia się spełniają :-)

Małe liski - dzięki :-* może faktycznie sprobujemy przed owu i po. Tylko pilnowanie tego ph mnie przeraża ;-)
Zobaczysz, że Maksio też Cię zaskoczy i będzie uwielbiał swoją siostrzyczkę :-) to już tak blisko - nie mogę się doczekać jak już wstawisz nam zdjęcia Malutkiej po tej stronie brzucha :-)
To fajnie się udało z tym wózkiem - a jaki kolor wybrałaś?

Cocinella - nie wiem po jakim czasie zażywania tak naprawdę zaczyna działać saw palmetto, ale chyba warto spróbować :-) no to jeszcze miesiąc i dołączysz do mnie - nie będę sama na placu boju ;-)

Udanego weekendu!

Katriina tak, będziemy razem na placu boju :) ciagle nie wiedziałam jaka wybrać metodę ale chyba bedzie 2-3 dni przed owu, nie wiem jakoś wierze w ten odstęp ;) synka mam z owulacji ;) i może do tego 0+12 ;)

natka gratulacje! Ile spełnilas warunków ? Pochwalisz sie swoja strategia ?

Falbela gratuluje i życzę spokojnej ciąży :)

Hej dziewczyny przyjmiecie mnie do siebie?:)

Maran atha hej kochana!! Nie myslalam ze sie tutaj spotkamy hihi;)

Kurcze zaczelam czytac ten watek z ciekawosci... no i ze wstydem musze przyznac ze skrycie marze o dziewczynce. Jestem teraz w 7 tygodniu, wiec jeszcze troche poczekam na potwierdzenie plci fasolinki ale moze ktoras z was cos mi podpowie?;) Nie stosowalam zadnych diet, suplementow, lampek solnych, piorek w tylku ani niczego podobnego;))):p
Chcialabym wam napisac jak to u mnie wygladalo no i moze sie da cos powiedziec wiecej na podstawie tych informacji?;)
Korzystalam z testu owulacyjnego: test pozytywny wyszedl mi w nocy z soboty na niedziele z 28 lutego na 1 marca (wczesniej od ok g.20:00 bolal mnie OKROPNIE brzuch, zwijalam sie do jakiejs 3-4 rano i odpuscilo; dlatego tez zrobilam test no i dwie super czerwone krechy). Przytulanki byly w czwartek wieczorem 28.02, potem w sobote 28.02 i w niedziele 01.03. Niestety nie wiem kiedy dokladnie wystapila owulka bo test pokazuje tylko pik - czyli owulka mogla byc 2 h po zrobieniu testu albo np za 24 h dobrze mowie? Pomozcie bo bije sie z myslami i przeciez oszaleje bo ja wszystko musze wiedziec:(

Dzień dobry. Wpadam poinformować, że 25 marca czasu naszego 20:54 na świat przyszło nasze trzecie szczęście. Mały jest rozkoszny i już wszystkich w sobie rozkochal. :-) Teraz musimy się poznać lepiej.

Male liski, będziesz musiala dać młodszemu synkowi dużo uwagi i cierpliwości. Moja Agata też bardzo wszystko przeżywa. :tak: Ale dasz radę!

Matik2012 no tak tez myslalam:(( Ale chcialam sprobowac moze tu jakas czarownica jest ktora by cos podpowiedziala;))

reklama
Do góry