reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie,

Maran strasznie fajne te Twoje dziewczynki muszą być:tak:

Katriina &&&& zaciskam za ten cykl

macy oj te upały na pewno Cię wymęczą

maggie dziś masz wizytkę? &&&& zaciskam za Twoją córcię

cocinella ja jak nie daję rady to piję miętę przed śniadaniem

Airfix u mnie jest strasznie z tymi suplementami - ja wstaje rano i łykam tabletkę od tarczycy, za godzinę żurawinę i wit. C i czekam do 11 na śniadanie w trakcie którego piję magnez, później łykam 2x wapń i mam wesoło do końca dnia a co mówić o reszcie dawek....no więc kończę dzień łykając znowu wit. C i żurawinę - nie wiem jak sobie z tym poradzę - chyba muszę zmienić to wapno i magnez bo cały plan szlag trafia

pozdrawiam

maggie &&&&& za dzisiejszą wizytę

katriina
pamiętaj że tu na forum nie raz tak było że z pozoru stracony cykl okazywał się tym szczęśliwym. dopóki nie ma @ to nadzieja jest. trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Dziewczyny koniec czerwca/początek lipca zamierzamy z mężem starać się o rodzeństwo dla synka, Czy jest jakiś zbiorczy post dotyczący wskazań dziewczynka/chłopiec? 9300 stron to dość dużo do przeczytania ;)

maran-atha Pewnie nie raz się w duchu śmiejesz z tych sytuacji ;) Córeczki masz Kochane :) Ja znów szczupła jestem, ale czasem mam tak że w połowie cyklu mi się woda zatrzymuje i brzuch mi wywala, i wtedy synek też ma czasem tak ze przychodzi, dotyka brzucha, ogląda z każdej strony i wypali- Ty chyba jednak masz tego dzidziusia :) Jestem ciekawa co będzie jak na prawde kiedys sie uda :)

Katriina Pamiętaj nasza zasade- póki nie ma @ nic nie jest stracone :) Temperaturka moze się podnieść jeszcze. U mnie przez kilka cykli nie spada nawet przed @ tak jak wczesniej to było, tylko od razu dostaje @ , także temperatura tez do konca nie jest wyznacznikiem tego czy się udało czy nie :) Trzymam kciuki &&&& Katriina mój synek ma juz 6 lat i 3 miesiace :)

cocinella Tez nie lubie tego nie jedzenia rano, aczkolwiek zawsze tak było że ja faktycznie jadałam koło 10, a jakies 1,5 miesiaca temu zauwazyłam ze musze coś zjesc po 8, więc teraz znów mam trudność żeby sie przestawić. Pół biedy jak mam cos do załatwienia rano, wtedy wychodze z małym do szkoły i ide za koleją , wtedy nie pamietam o jedzeniu, gorzej jak w domu jestem:/
Ja jak juz wytrzymac nie mogłam to mięte piłam rano

Synek znów chory, temp 40.5 stopnia, osłuchowo czysty, a migdały powiększone, kaszel szczekjący- a nie ma anginy ani zapalenia krtani. Biedny morduje się jak nie wiem. Duzo dzieci wczoraj z tym samym było na pogotowiu i dzis w przychodni. A mnie czekała niespodzianka z rana, Pani doktor jak byłam z synkiem i zobaczyła kolejny wylew krwi na nodze tak dała skierownie na pobranie krwi- takze z marszu niezapowiedzianie mnie jeszcze dzić kłuli. Ja nie wiem kiedy to się skonczy u mnie, zamiast zeby było lepiej, to jest gorzej- pocieszam sie ze wizyta u znanej profesor za miesiac...

Dziewczynki jesteście kochane że pamiętacie, bardzo Wam dziękuję, ja mam dośc późnym wieczorem więc na pewno odezwę się późnym wieczorem
Airfix zdrówka dla synka
Maran ale masz fajne te córeczki :-)

Ostatnia edycja:
Airfix dla mnie to jest chyba najgorszy punkt diety. Mam nadzieję, że bardzo skuteczny chociaż. :-) wcześniej moją pierwszą myślą było śniadanie! faktycznie jak pracuje itp to jakoś leci ale dziś jestem w domu to tylko na zegarek zerkałam....

mój synek też ostatnio sporo chorował, podobne objawy! niestety u nas po tygodniu nie przeszło a wręcz sie rozwinelo na zapalenie krtani :angry:

Pannamyszka na stronie 9291 są linki

Maran tak tak mam dzisiaj 3D na 18:15 Aaa aa nie mogę się doczekać :D a ty w piątek masz pierwsza wizytę?
Słodkie te twoje córki :)
Nasza mała wie ze dzidzia się urodzi jak będzie lato. To jak widzi słońce to się pyta czy jadę juz po dzidzie do szpitala bo słońce świeci :D :D

reklama
Patka - to kciuki i czekamy na fotki

Marantha- do piątku szybko zleci

Cocinella - przyzwyczaisz się z tymi śniadaniami, kurde ja juz bym mogła się starać na dziewczynkę bo o 12 jem dopiero pierwszy posiłek hahah i to nie z wyboru ale zawsze synek mi 'nie da ', on zje ze 2-3 posiłki zanim ja cokolwiek

Do góry