reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje kochane za kciuki i dobre slowa :*
Ilaczek ja od rana o Tobie mysle i kciuki zaciskam, nawet nic nie gotuje, wczoraj zrobilam ba 2 dni od razu.... czekam na dobre wiesci od Ciebie &&&&&&&&&

reklama
hehe...to ja może nie będę jechać na to usg i poczekam razem z Wami??? a z Wami sobie wyobrażę, że jednak synka noszę:))))hihihi:-D

ja od rana mam dobry humor, napadało śniegu, zrobiło się w końcu jasno, nie dochodzi do mnie, że dzisiaj to usg, nawet spałam dobrze, dopóki moja szarańcza postanowiła zrobić nam pobudkę o 5.45. najmłodsze postanowiły, że już się ubiorą i będą się bawić. tylko słyszałam po ciemku jak majtek szukają....hehehe
mam jeszcze remoncik sypialni, więc zajęcie jest. może dopiero jak będę leżeć na usg to sobie uświadomię, że to już pora:-)
już z 10tel dostałam dzisiaj od rana od niecierpliwców pytających na którą lekarz...ha....niektórym naściemniałam, że lekarz w piątek...ha.
żeby to ciężarnej spokoju nie dawali....:szok:
dziękuję Wam kochane, wasze komentarze powodują, że człowiek chce wierzyć, że może będzie synek, ale rozsądek siła wyższa.
ja stąpam twardo i realnie po ziemi i dla mnie cuda nie istnieją. więc spokojnie czekajmy, mam nadzieję, że mała nie zrobi psikusa i da się podejrzeć:-)
pozdrawiam, do później

Ostatnia edycja:
A jednak wbrew wszystkiemu dziewczynka... no kurcze widocznie tak musialo byc... szkoda, ze nie udalo sie spelnic marzenia... najwazniejsze, ze Malutka zdrowa i wszystko prawidlowo, ale to niespelnienie jednak pozostaje... Sciskam Cie mocno...

reklama
hej
Ilaczku ściskam mocno, najważniejsze , ze dzidzia zdrowa,
a ciekawskim odpowiadaj "córka tak jak chciałam"

Piraniu dziękuje, ze pytasz, u nas leci szybko, dzieci w czwartek mają
dzień baci i dzień dziadka w przedszkolu, obaj mówią wierszyki,
oczywiście przeżywam to

anufifi, maran trzymam &&&&&

a z nowości to u nas tyle ze dzieci się pobawiły we fryzjera, starszy obciął młodszego,
mówi ze zrobił mu nową fryzurę, młodzy ładnie siedział jak straszy go obinał a u frzyjera płacze albo się kręci

pozdrawiam Wszystkie

Ostatnia edycja:
Do góry