reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej
zakreciu ja chłopcom od 4 miesiaca powoli wprowadzałam warzywa ,owoce, zupki, wszystko sama robiłam
nigdy nie kupowałam gotowych, karmiłam ich tylko piersią do prawie 8 miesiaca, dawałam na przemian
miałąm bardzo duzo pokarmu,

gorgusia u mnie sredniak jest tak grzeczny, od urodznia, zawsze mówie ze jak bym miała takie dzieci jak on
to moge mieć trojaczki od razu, teraz ma 4,5 roku i dalej taki grzeczny

anufifif kiedy będziesz testować?

male liski ja tez sie zruszam na przedstawianiach moich dzieci, my mamy 22 dzień babci i dziadka,
w tym roku obaj mówią wierszyki,

pozdrawiam wszystkie !!

:happy: witajcie dziewczyny,wczoraj nie miałam kiedy napisać.

Po wizycie wszystko ok,:tak:słodycze pomogły! Lekarz na podstawie usg nie widzi żadnych nieprawidłowości. Pytałam o test Pappa,ale tak jak i moja lekarka mówi że on nie jest wiarygodny,to tylko statystyki,i że jedyna pewna jest aminopunkcja. Dziś mam ostatni dzień na badanie jeśli się zdecyduje na Pappe,pomyśle jeszcze,bo u mnie ryzyko ZD jest dość wysokie.
:-) lekarz miał super sprzęt! ;-) mam na myśli sprzęt usg niestety:-D, i dostałam coś takiego: DSCF9782.jpg

I co obstawiacie?? ;-) to pytanie retoryczne 'ofkors' :-D

Załączniki

• DSCF9782.jpg
    DSCF9782.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 95
a sluchajcie mam jeszcze pytanie biore witaminy na wlosy vitapil sa tam drozdze czy na chlopca mozna je stosowac chyba nie raczej na dziewczynke drozdze ?:confused::oo:

Hej!

vviedźma, bardzo córciowy nub :tak: :-), na razie przeczytałam tylko ostatniego posta, resztę postaram się potem nadrobić bo dzieci wytchnienia nie dają ;-)

Cześc dziewczyny
Na wstepie chce pogratulowac Annie87-Gratuluje Kochana mo drugi syn tez jest z 4 stycznia. Ucałuj Błażejka ode mnie.
maggie gratuluje, piszesz ze nie planowałaś teraz płci-ciekawa jestem kto tam w brzuszku mieszka. Zycze zdrówka dla Was.
Wiedzma jak dla mnie nub płaski(dziewczynkowy) ale na końcy widze zakończenie jakby chłopiece( zakończenie kulką), ja przy córki miałam dwie kreski, u ciebie jest jedna i to inaczej zakonczona, chociaz równoległa do kregosłupa. A moze na in gender zamieścic pytanie.
małe liski, matik zdrówka zyczę i sliczny brzusio.widze ze ciąza Ci słuzy.
Tymrazemcórka rozumiem Cie ja tez miałam takie myśli, a jednak udało sie jakos normalnie.
Gender Selection Centers | The Fertility Institutes uses PGD for virtually 100% gender selection guarantee podobno jedynie w USA można cos zadziałac.
ilaczek mi tez sie wydaje ze jeszcze wszystko mize sie zmienić. to ze nie wiedziala jeszcze ptaszka to nie znaczy ze go nie ma, a czy lekarka widziała wargo sromowe? czy tpo prostu powiedzial ze nic nie wisi. Pamietasz elmo tez tak długo nie miala potwierdzenia i tez lekarz jej raz powiedział ze nic nie wiedzi i co niedługo Michaś bedzie miał roczek.
Elmo i reszte forumowych kumpel pozdrawiam sredecznie

:happy: dzięki babeczki za wypowiedzi. Ja mam 100% dziewczynke potwierdzoną.

ewelin :happy: na oryginalnym zdjęciu widać bardzo dokładnie długi równoległy nub zakończony dwoma kreseczkami,jakby widelczyk, :tak: czyli ksiażkowy babski nub.

:-) a u ilaczka też cały czas wierzę w siuraka,jakieś dobre przeczucie mam że będzie niespodzianka.

ania_g
:happy:dziękuje,czuje się dość dobrze. Jestem już na zwolnieniu,i mam nadmiar wolnego czasu:-D. I rozglądam się za kupnem większego mieszkania.

Ostatnia edycja:
reklama
Wyglada na dziewczynke :) idealnie prosto jak u mojej cipci ;)
Gratuluje

U mnie wszystko dobrze
Choć 2 tyg z teściowa nie sa łatwe a dzis wkońcu wybuchłam wiec było ostro
Miałam twardnienie brzucha co 2 min ale polknelam 2000tys mg magnezu i przeszło choć puls mi śwituje jescze
No i czekam na tel od dr czy mam jechać na kontrole czy poczekać już do poniedziałku
A teściowa sobie poszła i powiedziała ze nie wie kiedy wróci !! A tu hiszpańskiego nie zna a synek niechce do niej dzwonić
to sie akcja zrobiła :(

Do góry