reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na wstępie wszystkim Wam dziękuję za tyle ciepłych i miłych słów, nie czuję się jakbym na nie zasłużyła, tym bardziej, że ostatnio kompletnie nie mam dla Was czasu. Dziękuję Wam z całego serca! :-*

Katriina, i jak tam wyniki badań?

ilaczek, ściskam mocno, wiem jak mocno pragniesz synka i wiem, też, że jeśli to córeczka to będziecie dzięki niej jeszcze bardziej szczęśliwi ...choć na pewne emocje nie mamy wpływu, jesteśmy tylko ludźmi, ja wciąż jednak trzymam kciuki za synusia.

zakręcona, dziękuję Ci z całego serca, ucałuj ode mnie swojego ślicznego synka i wstaw zdjęcia małego przystojniaka. Edit: właśnie pojawiły się zdjęcia - Igorek jest śliczny jak z obrazka i przesłodki!

aljul, hehehe, moje trochę zaczepiały choinkę ale dałam im sygnał, że mi się to nie podoba i na szczęście odpukać na razie ja ignorują :-D

Ja również pragnę złożyć Wam życzenia, wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego Wam życzę, czarodziejskich chwil i ciepłej rodzinnej atmosfery, mnóstwo zdrówka, uśmiechów i samych powodów do radości, góry prezentów i spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku - i tych różowych i niebieskich i wszystkich pozostałych!

Zobacz załącznik 660454

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ja również życzę Wam cudownej, rodzinnej atmosfery, radosnych chwil z najbliższymi i przede wszystkim spełnienia marzen tych malych i duzych oraz różowych i niebieskich :-) wesołych świat kobietki dla Was i waszych rodzin

I ja dziewczynki życzę Wam wspaniałych, rodzinnych ciepłych Świąt oraz spełnienia wszystkich marzeń i tych dużych i malutkich
Ilaczku na tym etapie nie wszystko przesądzone, pomyłki się zdarzają, mojej koleżance lekarz powiedział w 13 tyg na 99 procent chłopak, a teraz 20 tydzień i jednak dziewczynka
Zakręcona masz ślicznego słodziutkiego synusia

Zakręciu śliczniutki Igorek a Ty świetnie się trzymasz i kwitnąco wyglądasz

Piranhiu ale świetny Mikołaj:-D - a broda - niejeden Mikołaj by jej pozazdrościł
Mam do Ciebie pytanie - bo ostatnio nasz kotek podczas zabawy zostawił na zabawce swój ząbek - czy to normalne? - bo tak sobie pomyślałam że to pewnie mleczak choć pewności nie mam czy w dobrym kierunku moje myśli się udały

Matik sprawdziłam raz jeszcze w karcie i Młody miał 18 cm ( a zawsze był z tych sporych dzieciaków ) więc najprawdopodobniej u Was lekarz podaje długość maluszka wraz z nózami ! Tak czy siak spora kruszynka !!!

Dziewczynki czy u Was tez tak piździ ? Święta bez śniegu za to z deszczem i wiatrem !

20141223_213648.jpg

Załączniki

• 20141223_213648.jpg
    20141223_213648.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry