Patka GRATULACJE
))) spokojnej bezproblemowej ciąży i spełnienia marzeń
Anuffifi w wolnej chwili podrzucę ci linka do książki Tamary z dziewczynkową dietą. Jeśli chodzi o odstęp, rozumiem cię bardzo dobrze - mamy tak mocno zakorzenione w głowie, że dziewczynki są sprzed owulacji a chłopcy z dnia owulacji, mi było ciężko zdecydować się na O+12, dojrzewałam do tej decyzji chyba kilka miesięcy
Z tego co zapamiętałam, te dziewczyny, które stosowały 7 czynnikową teorię i urodziły dziewczynki, starały się o nie albo 12 godzin po owu, albo dzień przed lub w dniu owu. Jedna dziewczyna starała się z 2 dniowym odstępem.
Macy ja w autobusie kurtkę rozpinam, brzuch wypinam do przodu ale jeszcze nikt nie zauważył, że w ciąży jestem ;-)
Jak się czuję, odpukać od tygodnia nie wymiotuję! chyba omineły mnie zdjęcia twojego synka z usg, wrzuć jeszcze raz...to już było usg połówkowe, tak?
Maran co u was słychać? Tempka do góry idzie
&&&&&&&&&&&&
Elisse wiem, że ciężko stosować dietę przez dłuższy czas, trzymam kciuki żebyś mogła ją jak najszybciej skończyć
Ilaczek ja z chłopcami wcinałam właśnie ogórkami kiszone - musiały być na każdej kanapce ;-) już niedługo przejdą mdłości
Lenka piękna dzidzia :-)
....idziemy jutro na usg :-) mam lekkiego stresa