reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
apropos diety dziewczyny ...to jak ja wytrzymam do pierwszych staranek to bedzie cud ...w sylwestra zamiast chipcó bede przegryzac biały serek na zmiane w zółtym , a zamiast szampana strzele sobie kakao :) ale jak sie juz uda ....to siąde nad miską chipsów przede wszystkim i choc mało ich jem r=to włąsnie teraz jak nie moge to mam najwieksza chcice :):-D:-):wściekła/y:

Mam takie pytanie do dziewczyn którym udało sie zaplanowac dziewczynkę ...mozecie napisac , jak to było w waszym przypadku ? kiedy było wg was decydujące serducho ? czy brałyscie odległosc pod uwagę ??
tak z ciekawości :)

Ostatnia edycja:
Anuffi ja bym nie stosowała dodatkowych lubrykantów. Może akurat da się za pierwszym razem. Plan masz dobry moim zdaniem :) Za to ja mam ochotę na ser żółty i marzy mi się by zjeść cały talerz budyniu :D

macy ciężko odpoczywać przy dzieciach. Oszczędzaj się jak możesz. Może pani nie zauważyła brzuszka? Rozłóż sobie to rozpakowywanie na kilka dni.

patka90 gratulacje :) stosowałaś jakąś dietę i suplementy oprócz samego odstępu?

ilaczek biedna męczysz się tymi nudnościami.

Airfix masz rację z tym psikusem przy staraniach. Wtedy wszystko się nagle zmienia.

ewelin00 dziewczynki potrafią być słodkie :)

Marzy mi się by już mieć te starania za sobą i widzieć dwie różowe kreseczki na teście. Już mam dość tych testów diety, z którą już praktycznie pół roku się męczę.Też tak macie? Nic tylko w koło ziemniaki pomidory, banany i mięso.

Anufifi Plan na sylwestra ekstra, wyżerka na całego :-D Ja bym dorzuciła jeszcze tam wafle ryżowe.
Mi na diecie tez sie chciało wszystkiego na przekór, i raz kupiłam czpisy i wiesz co- zjadłam 2, nie byłam w stanie tego zjesc takie to było słone, wcale mi sie tak nie chciało jak bardzo sie nakręcałam na to że mi się chce ;) Limonka 4ml + woda destylowana 16ml :)

Elisse Kazda ma zachcianki na to co zabronione :) ja nie mogę patrzeć po tej diecie dziewczynkowej na mleko, serki, a w sumie to bylo coś co do tej pory lubiałam przed dietą, a na ten moment mam takie obrzydzenie że nie wiem co mam jeść, choć na diecie na razie nie jestem

Airfix masz rację nie będę już dzisiaj brać castagnusa bo biorę duphaston i luteinę dopochwowo na noc więc to myślę, że starczy. ja też mam już dosyć diety dziewczynkowej... w sumie już od 10 dni nie jestem na niej i nie wiem czy pisałam ale przekładamy z m staranka na wiosnę 2015 :tak: musimy trochę odpocząć od tej całej diety i suplementów bo ja byłam już tym wszystkim zmęczona psychicznie... mam nadzieję, że wiosną szybciej nam się uda. zresztą jak widzę to nie będę się sama starać w tym czasie ;-)

reklama
witam wszystkich

ja tak na chwilke z jednym pytankiem moze ktos mi pomoze :)
wiec colin mial badanie wzroku bo tescioa tweirdzila ze ma zeza;/ ja nie widzilam tego i po badaniach wyszo ze zeza nie ma ale w jednym oku ma minus 1.75 a w drugium plus 0.75 i ma nosic okulary to mu moze sie poprawic , i czy ktos wiec czy takie cos moze sie cofnac calkiem i ktos mial w jednym oku plus a w drugim minus ? ja nie slyszlam o takim czyms w ogole mi to obce nigdy nie mialam problemów z oczami ;/ troche sie tym przerazilam i jestem ciekawa jak colin zareaguje na okulary ;/

Do góry