reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem po wizycie u gin. Otóż wyhodowałam sobie 5cm torbiel na jajniku :(. Czy to możliwe, że to przez brania duphastonu po owu?Czy po prostu zbieg okoliczności.. Jestem załamana. Nie mogę zacząć stymulacji, póki ona nie zniknie, więc przynajmniej jeden cykl w plecy :no:
Mam, żal do siebie, że to przez ten progesteron. Piraniu, jak myślisz?czy to możliwe? 8 października jajniki były czyste... :(

reklama
Gdusia ja mysle, ze ta torbiel to z niepeknietego pecherzyka bo widac na wykresie ze podejsc do owulacji mialas 2 i 3 udane a taki niepekniety pecherzyk albo sie wchlania albo przemienia w torbiel, ktora tez moze sie wchlonac ja na przyklad mialam torbiel na jajniku w maju w sierpniu juz jej nie bylo, sama sie wchlonela..

Witajcie :)
Dziękuję za miłe powitanie maran-atha,Ellise,małe liski.:)
Dziś miałam spadek temp.,więc może owulacja niedługo,Coś dziwnego w tym cyklu się dzieje.Miałam przez 2 dni taką bladą kreskę na teście ovu(więc negatywne),ale nie ściemniała,tylko następnego dnia znikła,zawsze miałam wyraźną albo wcale,Po pozytywnym teście zawsze następnego dnia była owulacja,a teraz spadek i czekam..Dieta nieźle działa,przez cały czas ph 4-4,5.
Trzymam kciuki za wszystkie fasoleczki ,a tym,które marzą o bobasie życzę 2 kresek.

Anufifi ja raczej suplementy kupuję w sieci i chyba większość nas tak robi.Jest to tańsze i jeszcze można znaleźć to czego w aptece nie mają,tak jak np.cytrynian wapnia.Pozdrawiam ciepło:-)

Kopiuszek dziękuję Ci bardzo. A mozesz mi podac gdzie kupujesz. ? Wolalabym sprawdzone bo okazalo sie ze wapno zle bralam :( . I chcialam prosic o pomoc w kwesti jskiegis zelu czy czegos do zskwaszania? Co wiekszosc z was uzywa?

Maran-atha , skoro pecherzyk nie pekl to skad w takim razie wzrost temp?czemu to wszystko, takie zamotane:(
anufifi, ja no. uzywam replensu i abiofemu, ew sok z limonki

Gdusia ..jest chyba cos takiego jak przedwczesny skok temp ..moze byc do 3 dni przed owu.
Torbiel o ile dobrze wiem moze powstac przy zbyt wczesnym podaniu luteiny czy dupka...w sensie przef peknieciem pecherzyka

reklama
Maran-atha , skoro pecherzyk nie pekl to skad w takim razie wzrost temp?czemu to wszystko, takie zamotane:(
anufifi, ja no. uzywam replensu i abiofemu, ew sok z limonki

Gdusia
ale Ty mialas owulacje tylko wedlug mnie w 32 dniu cyklu a pierwsza próba podejscia do owulacji jednak nieudana była w 13dniu cyklu I druga w 23 dniu cyklu I mysle, ze wówczas był pecherzyk który nie pekł I mógl zamienic sie w torbiel.. tak moglo być... ja mialam tak, że miałam podejscie do owu I pecherzyk nie pekł I powstala z niego torbiel, jednak mi sie ona wchloneła sama I w sierpniu jak bylam u gina to nie było nic na jajniku. A co lekarz zaproponował w zwiazku z torbiela?

anufifi ja suplementy swoje kupowałam tu: Vitamins and Supplements, Natural Health Products | Swanson Health Products Europe wszystko biore I płace raz za przesylke 5E na Europe

Do góry