reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aljul Wcale Ci się nie dziwię że chcesz poczekać ze staraniami do czasu unormowania pracy serduszka, bo ja przy takim TSH jak Ty masz umierałam dosłownie, jak dostawałam tachykardii to myślałam że to mój koniec i myslałam że gorzej już serce nie może boleć ...i jakże się myliłam ;) kiedy TSH wzrosło do 5,66 , myślałam że moje dni są policzone :-D Rok mi zajęło żeby TSH spadło do poziomu poniżej 2. Jutro będę miała nowy wynik TSH to się zobaczy co jest grane bo znów zaczynam czuć serducho. aljul a tyjesz przy niedoczynności? Ja do tej pory chudłam, a teraz po 2 tygodniach nie całych mam już 4,5 kg więcej....coś jest nie tak

Piranhu Jutro dopiero będę mieć wynik betahcg i tak uprosiłam żeby mi wydrukowały jutro z systemu bo tak bym miała na poniedziałek po 13, a w szpitalu jak robiłam to czekałam tydzień.

reklama
Airfix u mnie bardziej z tendencjami do tycia raczej jest. Kurczę 4,5kg do przodu w ciągu 2 tyg ...to musi być coś na rzeczy.
Trzymam &&&& za wyniki

Piranhiu wiadomość poszła ....
Lasania wygląda pysznie ehh szkoda tylko , że to co najlepsze to zabronione na naszej diecie :(
no i skoro dzieciom smakowało to nie tlyko wygląda pysznie,ale i taka musiała ona być :)
heh Ty masz kochana sny ...:) może kiedyś się uda spełnić marzenie o trzecim dziecku i nie mam tu na myśli bicolorka , bo ten to na pewno u ciebie sie pojawi
.
Nusiu wpisz mi proszę @ 8,11

Małe liski wcale się nie dziwie, ze masz wątpliwośći Ja jestem dobrej myśli :) :tak:
Aljul śliczny kociak :) :tak::tak::tak::tak: dużo zdrówka dla ciebie kochana

Ana to niesamowite na poczatku tak bardzo chcialas poznać płeć, a teraz wytrzymałaś juz do 30 tyg i nadal to kinder niespodzianka oj to nie na moje nerwy pewnie nie wyszlabym z gabinetu dopoki nie dowiedzialabym sie kto u mnie w brzuszku zamieszkał :)

Airfix no to jestem ciekawa co przyniosie wynik bety &&& może jeszcze nic straconego ?? Obyyyy było by cudownie:) :tak:
przyrost wagi znaczny :(

Macy życze ci byś miała szanse troszkę kobitko odpocząć , ale widzę, ze ty z tych co Ja co długo w jednym miejscu nie usiedzą

Kate chłopcy są cudni do wycałowania :) mali eleganci :)

Ostatnia edycja:
Czesc Laseczki pisze z tel wiec odrazu przepraszam ze do każdej sie nie odniose ale czytajac wcześniejsze posty zapominam :-)

Vivienka gratuluję Cieszr sie ze Twoje marzenie spelnilo die :-* duzo zdrówka dla córci

MacyTobie równiez gratuluję :-)

Piranhu przepysznie wygląda lasagne :-) ja tez lubie :-)

Airfix&&&&&&& i duzo zdr zycze
Ana to niezle ze dzidzia nie chce pokazac kim jest :-) cierpliwa jestes :-)

Aljul Tobie tez,zdrowka kochana :-)

Kate cudownych przystojniakow masz:-)

Elmo fajnie ze sie odezwalas:-)

Wczoraj bylam na wizycie i pierwsze,ktg srednie Malo ruchow ale widocznie mlody spal Drugie po 30 min i zjedzeniu czegoś słodkiego juz dobre :-) Mlody wazy 3400 oczywiście +-600 gram szyjka sie skrocila rozwarcie 2 cm wiec mam czekac na skurcze Mlodu nisko juz ulozony glowa do dolu Ogólnie czuje sue dobrze choc dzisiaj niemoc mnie dopadla i nic mi sie nie chcialo :-(
Trzymajcie sie ciepło

aljul, czy Chaki jest z hodowli Elitarni? Jeśli tak to oglądałam zdjęcia jego i rodzeństwa, ale słodziaki :-) Ja z suchych pokarmów podaję karmę Applaws (ale dla dorosłych kotów, Kitten nigdy nie podawałam), Power of Nature i Taste of The Wild, z mokrych podawałam najróżniejsze marki, teraz daję Grau, GranataPet, Catz Finefood, Applaws, Feringa, Cosma, trzeba zwracać uwagę by podawać głównie karmy pełnowartościowe a filetówki (jak np. Applaws czy Cosma) raz na jakiś czas.

zakręcona
, meta tuż tuż a emocje sięgają zenitu, kciuki zaciśnięte :-)

Airfix
, trzymam mocno kciuki za betę!

Vivienka łapię fluidki od Ciebie :) może mi się uda w tym miesiacu :D to ja nie wiem, ele tych czynników będę spełniać hehe. Bo hormonów sobie nie badałam ;)

Piranka ja po zastanowieniu zamówiłam właśnie tego benka kukurydzianego i będę testować. Obecnie mam Cat's Best. Ogólnie byłabym zadowolona, gdyby nie jeden szczegół. Jest lekki i moje kocury wynoszą go po całym domu na łapkach.

Airfix teraz staram się ostatni miesiąc. Jeśli się nie uda to chyba od lipca będę się starać. Może mi się jeszcze odmieni, kto wie. Nieciekawie masz z tymi ciążami. Ja wcześniej nie miałam problemów. W tamtym miesiącu nie wyszło, ponieważ odpuściliśmy akurat na ten tydzień z powodów osobistych. Mam nadzieję, że z wątrobą to nic poważnego. Przeszczep brzmi groźnie. Ciekawe, co pokaże wynik bety jutro.

Macy super, że znalazłaś szpital. Mam identyczne zdanie o szczepieniach. Polska chyba tylko patrzy na interes związany z szczepionkami. To są w końcu miliardy zarobków dla tych gigantów farmaceutycznych. Też sobie nie wyobrażam nie mieć dziecka przy sobie. Oj, widzę drużynę chcesz skompletować ;) gratuluję chłopczyka, ja też wezmę chętnie trochę chłopczykowych.

ajlul kocurek już się zaaklimatyzował, skoro bryka :D

lilly78 skoro jesteś senna, to znaczy, że hormony dobrze pracują :)

maran-atha ja trzymam mocno kciuki zaciśnięte, by się udało.

Elmo też byłoby mi ciężko oddać dziecko do żłobka. Do przedszkola już jest trochę łatwiej. Serce zawsze sie kraje.

małe liski ciekawa teoria z tym wysokim ph. Ja bym chyba w to jednak nie wierzyła.

Anna87 to się chowa maluch i nie chce nic pokazać ;) może w końcu się ujawni.

daria0607 mi się podoba jak dzieci chodzą podobnie ubrane i mi samej to nie orzeszkadzało, jak byłam dzieckiem.

kate pewnie na początku było ciężko przy tak małej różnicy wieku? Teraz maluchy mają więcej wspólnych zabaw dzięki temu :)

zakręcona to już mały się szykuje na świat. Teraz tylko na skurcze czekać.

U naszego kotka okazało się, że żołądek nie wypychał jedzenia dalej i poprostu kot tym wymiotował. Jak na razie już drugi dzień nie wymiotuje a ja odżyłam. :)

Vivienko kochana gratuluje że ja ślepa dopiero doczytałam że jednak chłopak super :)
No jestem tak zakręcona w tej ciaży :)
Buziaki i pozdrawiam

Zakrętko No to czekamy na Twoje szczęście :)

Piraniu ale sen miałaś :) moze jeszcze życie Cię zaskoczy , kto to wie :)

Kate Ty wieś że nasz piekne dzieciaczki i słodko wyglądają w tych samych ubraniach :)
Ni tez sie to podoba ale moi chłopcy zazwyczaj nie chcą byc tak samo ale czasem tak sie ubierają i robią kawały :)
Nawet my potrafimy sie pomylić oczywiście z daleka ;)

Ostatnia edycja:
Piranhu Zycze Ci aby w Twoim zyciu zagoscilo slonce i same pozytywne wydarzenia Niech kazdy dzień niesie ze soba radosne wydarzenia a pasmo nieszczęść zniknie raz na zawsze :-) życzę Ci również pociech z dzieci, meza i kotkow ;-) Spełnienia najskrytszych marzen i samych chwil ktore beda owocowac uśmiechem na Twojej twarzy Powodzenia w pisaniu książki :-) zasługujesz na wszystko co najlepsze ponieważ masz Cudowne i wspaniałe serducho Sto lat kochana w szczęściu i radości

Załączniki

• f_1150122_1331195695_0_495-1.jpeg
    f_1150122_1331195695_0_495-1.jpeg
    23,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Piranhia wszystkiego najlepszego, bezproblemowej kastracji kocura. Radości i szczęśliwego życia rodzinnego. By sprawy finansowe się wyjaśniły i by wyszliście na prostą. No i wymarzonego bicolorka życzę :)

reklama
Piranha kochana i ja zycze Ci wszystkiego co najlepsze, rozwiazania wszelkich problemow, radosci z malych cudow codziennosci, pokoju w srecu, czasu dla siebie i nigdy nie gasnacej milosci... sciskam serdecznie :*

Do góry