Vivienka łapię fluidki od Ciebie
może mi się uda w tym miesiacu
to ja nie wiem, ele tych czynników będę spełniać hehe. Bo hormonów sobie nie badałam
Piranka ja po zastanowieniu zamówiłam właśnie tego benka kukurydzianego i będę testować. Obecnie mam Cat's Best. Ogólnie byłabym zadowolona, gdyby nie jeden szczegół. Jest lekki i moje kocury wynoszą go po całym domu na łapkach.
Airfix teraz staram się ostatni miesiąc. Jeśli się nie uda to chyba od lipca będę się starać. Może mi się jeszcze odmieni, kto wie. Nieciekawie masz z tymi ciążami. Ja wcześniej nie miałam problemów. W tamtym miesiącu nie wyszło, ponieważ odpuściliśmy akurat na ten tydzień z powodów osobistych. Mam nadzieję, że z wątrobą to nic poważnego. Przeszczep brzmi groźnie. Ciekawe, co pokaże wynik bety jutro.
Macy super, że znalazłaś szpital. Mam identyczne zdanie o szczepieniach. Polska chyba tylko patrzy na interes związany z szczepionkami. To są w końcu miliardy zarobków dla tych gigantów farmaceutycznych. Też sobie nie wyobrażam nie mieć dziecka przy sobie. Oj, widzę drużynę chcesz skompletować
gratuluję chłopczyka, ja też wezmę chętnie trochę chłopczykowych.
ajlul kocurek już się zaaklimatyzował, skoro bryka
lilly78 skoro jesteś senna, to znaczy, że hormony dobrze pracują
maran-atha ja trzymam mocno kciuki zaciśnięte, by się udało.
Elmo też byłoby mi ciężko oddać dziecko do żłobka. Do przedszkola już jest trochę łatwiej. Serce zawsze sie kraje.
małe liski ciekawa teoria z tym wysokim ph. Ja bym chyba w to jednak nie wierzyła.
Anna87 to się chowa maluch i nie chce nic pokazać
może w końcu się ujawni.
daria0607 mi się podoba jak dzieci chodzą podobnie ubrane i mi samej to nie orzeszkadzało, jak byłam dzieckiem.
kate pewnie na początku było ciężko przy tak małej różnicy wieku? Teraz maluchy mają więcej wspólnych zabaw dzięki temu
zakręcona to już mały się szykuje na świat. Teraz tylko na skurcze czekać.
U naszego kotka okazało się, że żołądek nie wypychał jedzenia dalej i poprostu kot tym wymiotował. Jak na razie już drugi dzień nie wymiotuje a ja odżyłam.