reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O Dorciu kochana. Duchy na pewno. Zaraz dam Ci namiary na facebooka i poczytaj, co o duchach napisałam. Tu każdy w nie wierzy, wiec nie win kota. :-D

reklama
Piranhiu badania będę robiła poniedziałek/wtorek i pewnie powtórzę betę
Macy mama jest u nas non stop - tak więc właściwie się bycze :) ale są takie rzeczy, które muszę zrobić i nikt mnie nie wyręczy - jutro zebranie w przedszkolu, mąż jest tak zabiegany, sam ma teraz problemy ze zdrowiem, więc załatwię to sama plus wizyty z dziećmi u lekarzy. Ale poza tym obiecuję leżenie plackiem :) Krwawienia już nie ma, tak więc jest dobrze. jak tam u was? kiedy doczekamy się pierwszej fotorelacji :)?!

Maran niech wykres ładnie do góry ciągnie. Jak dziewczyny w przedszkolu/szkole?

Dobry wieczor dziewczyny

Lezymy z Wojtkiem w szpitalu na badaniach co chwike cos sie dzieje ... czytam was wieczorem jak babel spi. ... na tel. Pisac mi ciezko :-(

Nusiu mozesz wpisac @11.10

Za wszystkie fasolki i te duze i te male trzymam mocno kciuki

Za kazde kolejne nowe rownie micno

Cudownie by bylo by lista nasza byla juz na koniec roku pusta i wszystkie mialy swoje wymarzone fasoleczki / dzieciaki

Spokojnej nocy

Obiecuje sie odezwac po.powtocie poki vo was podczutuje :-(

Verita kurcze zdróweczka dla córci !!! Moją dzisiaj musiałam wcześniej odebrać ze szkoły bo miała biegunkę - jakiś wirus paskudny krąży !!!

Justi kochana ucałuj Smyka !!! Oby znaleźli przyczynę infekcji Wojtusiowych !!!

Verita, nie wierzysz w duchy? No co Ty? W Tajlandii wszyscy wierzą i bardzo się ich boją. Własnie za chwilę idę na angielski - mam z grupą Tajów i znowu pewnie dowiem się czegoś nowego i ciekawego. :-)
Małe liski, oj jak masz dobrze z mamą. Ja tak bardzo bym chciała, żeby moja przyleciała, ale pewnie sie nie zdecyduje, a szkoda, bo bardzo byłaby mi potrzebna, a miejsca w nowym mieszkaniu będzie dość. Fotorelacja - na razie o nią ciężko, bo nie wyrabiam. Poza tym nawet nie noszę aparatu. To co mam, to tylko z telefonu. Ale jakbyś chciała zobaczyć kilka na facebooku, daj znac na priva - podam namiary.
Verita, może jakiegoś wirusa złapała. Podaj jej mączkę ziemniaczaną rozpuszczoną w wodzie - to pomaga bardzo. Bez cukru i dodatków.
Justi, oby znaleźli przyczynę.

reklama
Do góry