reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

umówiłam się z moją ginką na czwartek na monitoring, a jak będzie za późno w czwartek?:baffled:, teraz ja szaleje

reklama
bez tytułu.jpg

a ja się chciałam pochwalić moimi skarbami kochanymi :):):)

ja na szczeście mam już pół-płd:-D:-) a głowy to gdzie trzeba miec hehe:rofl2::-D:-D
Anufifi ja nie wiem:baffled: to już chyba te szaleństwo:-D:-)

hej dziewczynki :-)

witam w nowym roku!!
my z sywestra wrocilismy przed 6 :szok::-) ale fajnie bylo!

pozdrawiam

reklama
Beti moich chłopców masz stronę wczesniej :)
a ja cos bede wiedziec w poniedziałek ...idę na wizyte do innego lekarza ...takiego od problemów z płodnością ...na dniach powinnam dostać @ no i zaczynamy .... :):):)znów....

Kicia dzieki ...moja duma:)

Do góry