reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki moje kochane....w Nowym Roku życze Wam wiele szczęscia....wymarzonych córeczek i syneczków......szczęsliwych rozwiązań i spełnienia chocby jednego marzenia z długiej listy....

reklama
Czesc Laseczki :))))
Wlasnie wrocilismy od moich rodzicow....o 13 razem z młodym padlam w sypialni u rodzicow..maja takie wygodne i duuuze lożko...Boze wyspalam sie cudownie... Ciekawe o ktorej dzis maciej pojdzie spac:baffled:
Czuje sie bardzo dobrze.....super mi ten sen zrobil ;))))
Bershka wiesz ja tez sie boje jak to bedzie z dwojką....a jeszcze nawet nie jestem w ciązy....gdybym zaszla tak jak planuje moj pierwszy dzieciaczek mialby ponad 3 latka.
Chyba nie ma za duzo co o tym myślec....
buzia

I ja witam w Nowym Roku, jeszcze raz życze WSZYSTKIM aby spełniły się wasze marzenia....:tak:;-)

a ja się dowiedziałam że wczoraj przed dwunasta w nocy od męza kuzyna zona urodzila dziecko, w sylwestra:-D czyli dzieciaczek cały rok do tyłu...
a podobno termin miała w wigilie:tak: pierwsze dziecko mają dziewczynke ma juz 12lat, a wczoraj urodził sie chłopczyk:-) sa przeszczęsliwi..... czyli jak widać dziecko wybiera kiedy chce przyjśc na świat;-)

u mnie jakby ciut lepiej było z tym naciaganiem bo staram sie rano niewstawac głodna... podjadam sobie cos koło 3/4 lub 5 rano:-D:-D:-D
ale pomaga więc wole wstac i zjesc niż rano z kibelkiem się witac:tak::tak::tak:

też sie zastanawiam jak to bedzie z dwojką, ze napewno na początku niebedzie łatwo ale myśle że pózniej juz coraz lepiej....;-)

pozdrawiam ;-) anuffi no pustki pustki.....

hehe i ja sie dołanczam bo też w dzień spałam i teraz pod pierzyną siedzę z laptopem na kolanach:-)
troche posiedze... hehe

pozdrawiam was;-)

reklama
bereshka glowa go gory z dwojka dzieci jest fajniutko,nie ciezko,zobacz ja teraz 4 w drodze i jestem szczesliwa,nawet nie mysle o tym czy dam rade..musze-co nie?bedzie dobrze glowa do gory.ale dzisiaj mialam stracha dziewczuyny..poplakalam sobie ale jest na cale szczescie juz wszystko dobrze.pospalam sobie po sylwku,odpoczelam zamowilismy sobie jedzonko bo lenia mialam ze hey,potem poszlam do toalety,podcieram sie a tu sluz z krwia.boze co sie dzialo ze mna,jak sie balam,nigdy chyba nie mialam jeszcze takiego stracha,pojechalismy do szpitala,zbadali mnie i wszystko jest oki.nie widzieli tam ani kropki krwi i nie wiedza dlaczego troche pojawilo sie w sluzie.powiedzieli ze wszystko jest oki.ze jestem w ciazy6tyg i 3 dni.i widzialam jak bije serduszko mojego malenstwa.w domu plakalam ze strachu a tam ze szczescia.no i jeszcze powiedzieli ze jestem 6tyg i 3 dni a pecherz plodowy wyglada na rowny 7tyd z wielkosci..to ciekawa jestem czemu tak jes.bogu dziekuje ze jest dobrze tak balam sie o moja fasolinke..a 6.1 mam wizyte u lekarza to zobaczymy co powie moj ginekolog.

Do góry