reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti :)))
Nie szalej kochana. Trzeba sie trzymac..byc dzielny i pozytywnie myslec :)))))
Jesli chodzi o cory to super ze masz juz takie duze!!!! ehhh ile mialas lat jak pierwszą urodzilas? tez bym mogla miec juz dzieci w tym wieku ale nie da sie przeskoczyc czasu.....a szkoda:-D
anufifi- ale sliczne te Twoje chlopaczki...straszy troche ci pomaga przy Tomeczku?
Babo a tak w ogole to o czym ty mowisz jakie leczenie bezplodnosci...matko przeciez tylko torbiel mialas:baffled::baffled::baffled:
Dziewczyny jak u nas pieknie....snieżek pruszy :)))
Bylam z mlodym i psem pospacerowac...jest cudownie ;))

reklama
oj Czarodziejko:-) ja to młoda siksa byłam:-) ale pełnoletnia:-D ,18 miałam:-), no nie ma co, moja pierwsza to wpada na całego, załamana byłam totalnie,wkońcu taka młoda, ale tak musiało być:-)
sama sobie powtarzam uspokój sie babo co ty wyczyniasz:-D:-D:-)ale to tak jakoś samo:-), no i nerwy z wynikami też robią swoje

Pixelka jak ja już teraz tak wariuje to co będzie za parę dni:szok::-)

Beti...monitoring zaczniesz od 10dc a owu powinno byc koło 13-go-trzy dni przed owu powinnas byc jesli masz cykle 27 dni, u mnie w cyklach 28 dni owu było w ok.15 a 30 dni owu ok. 17...więc i tak cie czeka czekanie...najwazniejsze by było wszystko ok. a czy wyjdzie kolejna dziewczynka czy chłopiec..to naprawde nie za bardzo od ciebie zalerzy, sa faceci tzw. damscy krawcowie co maja tak słabe męskie plemniczki, że na córcie nigdy nie zapracują...

A ja bym chciała córcię, szyła bym jej najładniejsze ubranka, miała by mnóstwo biżuterii i przepięknych ozdób do włosów, umiała by ugotować wszystko, umiała by ze dwa dodatkowe języki i miała prawko a M by zadbał o to by żaden niegrzeczny chłopiec jej nie skrzywdził:-D i spełniała by te marzenia co ona zapragnie a nie to co my chcemy!

Pixelka z tymi cyklami to u mnie różnie, teraz był 27, ale najdziwniejsze jest to, że 30 dostałam @ , a 31 już było po, pierwszy raz takie coś mam i za bardzo nie wiem jak sobie to wyłumaczyć

Pixella u mnie cykl spalony bo nie pękł pęcherzyk wiec staranka przede mną :) a łózko , to na zime zawsze przestawiam tak naprawde , ale może i sie dodatkowo przyda

Czarodzejko ...Filipek bardzo duzo mi pomaga ... a na wieczór masuje mi kręgosłup bo wie ze mnie boli....jest aniołkiem ...choć czasem mu różki wychodzą L:-D:-D:-D:-D

wiitejcie Dziewczynki!
to ja 6tyg i 3dni to prawie rowno bedziemy chodzic w ciazy..:tak:;-):-)ja tez z tymi suwaczkami pokrecilam.mam wklejone suwaczki na moim profilku a nie tu gdzie chcialam..tez pokrecilam.:-D:-Da na tym suwaczki mi wyliczylo 6tyg i 1 dzien a tak nie jest o dwa dni sie pomylil w obliczaniu moj suwaczek
Laseczki, co do suwaczków to jak spojrzycie na ramkę naszego forum to na górze na różowym pasku pisze ustawienia i tam musicie kliknąć, a potem na edytuj sygnaturę i tam w tą ramkę wkleić te Wasze suwaczki. Wtedy będą się wyświetlać pod wykresem i nie wiem czy czasem nie można tylko 4 wkleić, więcej chyba się nie da, ale spróbujcie.
Też jestem ciekawa co bedzie ...wierze że w końcu sie uda , tylko marzę żeby szybko :) niemoge sie doczekac poniedziałkowej wizyty...trafiłam na tego gościa przypadkiem szukając monitoringu w Krakowie i bardzo mi sie spodobało jego podejście ogólnie do mnie jako nowej pacjentki....juz wtedy nabaknał ze by mi cos dal , ale ja nie chcialam bez wczesniejszej wizyty u mojego gina ....ale teraz chce spróbowac ....
Anufifi a Ty mu powiedziałaś że dziewczynkę planujesz? Bo może on Ci coś da zebyś Ty w ciążę zaszła a to nie o to chodzi, bo jak byś serduchowała w owulację to już pewnie od dawna była byś w ciąży.

A to moje szkraby

Załączniki

• 22.11.200 002.jpg
    22.11.200 002.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 061.jpg
    Obraz 061.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 077.jpg
    Obraz 077.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 52
  • Obraz 057.jpg
    Obraz 057.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 48

Aniu ale masz kochane te swoje dzieciaczki....
Oj Aniczka bedzie oczkiem w glowie....cos mi sie wydaje :))))
Betii i co z tego ze bylas mloda wtedy.....wierze ze bylo ci cięzko ale zobacz teraz jakie masz cory!!!!!!
zazdroszcze :)))

reklama
Do góry