reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja również Was Kochane witam w Nowym Roku i od razu potwierdzam ....ASUS lepszej sałatki w zyciu nie jadłam :):tak::tak::tak:

Dziewczyny nie uwierzycie , ale u nas w lodówce nadal stoi nieotwarty szampan i martini ...jakoś nam tak zeszło , ze nie mieliśmy ochoty otwierać...poza tym tak się objadłam tej sałatki ze nic nie zmieściłabym chyba ...
o 24 obudził mnie buziak męża, bo czywiscie mi sie przysneło :-D:-D:-D:-Da potem jeszcze oglądnelismy film .... i powiem Wam , że ogólnie to był jeden z milszych sylwestrów jakie miałam

A jak tam u Was???

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się Anufifi że Ci smakowało , na następną imprezę napiszę Wam przepis na sałatkę z kalafiora , też dobra , ale ta z gyrosem - najlepsza .;-)

Pozdrawiam Noworocznie:-)
Anufifi.. my wypilismy ze szwagerem i jego zona i wszystkimi naszymi chlopakami;-) szampana pod golym niebem:-D na gorce pelnej sniegu:sorry2: i patrzylismy na petardy jak strzelaja.. a potem nasze panowie zaczeli odpalac:-D:-D Bylo super.. a potem grzecznie do lozeczka spac poszlismy:-D:-D
Buziaczki:)

Witam Wszystkich Noworocznie:-)
my właśnie wróciliśmy do domku, idę sać:-) a potem poopowiadam:-)
buziaki:-)

witam was dziewczyny w nowy rok..zycze wam wszystkim owocnego tego roku.wszystkim ciezarnym z fasoleczkami pod serduszkiem,szczesliwych zdrowych miesiecy i szczesliwego rozwiazania i zdrowego dziudziusia.i wszystkim niezafasolkowanym aby juz w nastepnych cyklach mialy swoje wymarzone fasolinki pod serduszkiem,tego zycze wam z calego serca.a tak to bawilam sie superowo.mala imprezka u kumpeli.przed 24 poszlismy do centrum z szampanami i petardami.dzialo sie dzialo na miescie tylko tak zimno ze przed 1 ucieklismy do domku.kolo3 bylismy w domku i do cieplych lozeczek.a dzisiaj spalismy do 13 az wstyd sie przyznac,tyle jedzonka bylo a mi nic nie smakuje.spedzilam sylwestra przy soczku z witaminkami..

anufifi jak to jest z dwójką dzieci ? jest o wiele ciężej niż z jednym ?

Pytam Ciebie bo widzę, że teraz tylko chyba Ty jestes tutaj

czasami jak sobie pomyśle, ze podwójnie bede miała wszystko to ciary mnie przechodzą :szok::rofl2:

Nie pamietam ile ma twoje dziecie , ale mój Filipek ma juz 6 latek wiec jest dośc samodzielny. Jasne że są chwile ze zasuwam na wysokich obrotach ale kochana jak widzę jak sie przytulają i bawią to mi wszystko przechodzi ...nawet załuje ze taka duża róznica , ale tak wyszło.
Dasz radę , ale nikt nie obiecuje ze bedzie łatwo ....czasem bedziesz musiała :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:stanąć na głowie.:-D:-D:-D:-D

Skoro ja juz sie zdecydowałam na trzecie to widać nie jest tak źle :tak:;-)

reklama
no mój ma 3 latka i różnica wieku bedzie równe 4 lata między nimi, mam nadzieję, ze jeszcze pobawią się razem i będą mieć wspólne zainteresowania :-p:dry:

Do góry