reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Będzie dobrze kochana , a jak nie to będzie wiadomo co w nastepnych starankach poprawic ...wtedy sie przyblizysz i na rano przesuniesz staranka ...jakoś z Agą doszłysmy do wniosku ze te serducha z rana sa owocne ....

Ja sie umówiłam do kliniki na poniedziałek zeby sie dokładnie wszystkiego dowiedziec wypytac ....mam jakoś wrażenie że mój lekarz jest świetnym połoznikiem , ale w kwestii problemów z owu pęcherzykami itp to jakoś.... nie wiem.... Ciekawa jestem co mi powie lekarz co ma z tym do czynienia na codzień .

reklama
Anufifi.. masz racje..wsrto sie sptyac innego co o tym sadzi..tymbardziej ze jak piszesz jest w tym na co dzien:tak:..Ja po nastepnej @ jak przyjdzie sie tez wybieram do gina i jak sie uda na monitoring:tak:.. A jak na razie koncze obiadek robic i idziemy wszyscy na narty:-D:-D:-D:sorry2:
Buziaczki:)

Czarodziejka masz rację ogórki szklarniowe to te zielone długie :tak: sałatkę MIESZAMY normalnie , to nie jest sałatka warstwowa !!! A jeśli chodzi o sól to jak zrobicie to trzeba wymięszać żeby feta się prawie rozpuściła i wtedy spróbujcie bo feta jest słona sama w sobie i moim zdaniem jak posolicie to będzie niedobra bo za słona , dlatego przed dosoleniem należy spróbować :tak::tak::tak: SMACZNEGO

hej kochaniutkie:-)
ja tylko na chwilkę bo nawał mam
ale chcę Wam skarby życzyć Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:tak::-) zdrowych i ślicznych upragnionych fasolek:-) i zdowych, usmiechnietych dzieciaczków:tak::-)

¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤**¨¨*¤.
*ღ¸¤*☆*
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ☆*ღ¸¤*☆**ღ¸¤*☆*☆
¤*☆*☆ ¤*☆*☆
*  *  ☆*  * ☆ * *  *

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$

Lalki wy moje gdzieście sie podzialy?
Pewnie juz kleicie pazurki , rzesy i te inne bajery.... :)
Ja jeszcze wczoraj na sylwestra jedyne co mialam to sztuczne rzesy ale dzis polecialam do sklepu i kupilam sobie Boska kieckę totalnie w Chinskim stylu ..do tego z jedwabiu...cholercia byla tylko trcohe droga bo firmy ZARA:baffled::baffled::baffled:
Ale jest piekna i bede mogla ja zakladac na wiele okazji ;)
Kupilam tez w tym sklepie plaszczyk ale taki do pasa..wiec chyba nie plaszczyk:-D:-D:-D byl 100 tanszy (przeceniony)
Sluchajcie ale w sklepach dziki tłum ludzi...Boszzze co oni dzis tam robią/:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra lece golic nogi:-):-)
Udanej balanszki :)
Asus skladniki juz mam na salatke moze jutro zrobie ;)

reklama
Do góry