cześć
Vivienko chciałąm ciebie zapytam czy sprawdzałaś poziom TSH jeszcze zanim zaszłaś w ciąże ?
jakie brałaś tabletki na zmniejszenie Tsh ?
powiem wam dziewczyny, że zastanawiam się czy sama na własną ręke
nie spróbować obniżyć tego TSH kupując
euthyrox tylko nie wiem czy zaczac od 25 czy 50 ?
wiem, że Airfix zaszła z podobnym Tsh w ciąże, ale Ja jakoś wciąż zwalam na ten mój wynik ....
Matik :-(moze jeszcze nic straconego Czekamy na wyniki &&& Ja kciukasów nie puszczam
Małe liski podobnie u ciebie && zaciśnięte może to jeszcze za wcześnie ? kurcze tak sobie myślę, że w pierwsza ciąże poprostu zaszłam nie wiedziałam kompletnie kiedy mam owu, jaką mam temp. , badania zrobiłam,ale w tym samym miesiacu sie udało , wiec wlaściwie nie musiałam ich robić ... teraz ? moja wiedza jest ciut większa , ale im więcej wiem tym bardziej jestem przerażona czy mi kiedykolwiek się uda od tak po prostu ...
Airfix czyli masz ogromne szanse na bliżniaki
kochana no to super zawsze jeszcze zdążysz zmodyfikować dom pod swoją powiększoną rodzinkę
co do mojej diety hmm jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszłym tyg chcemy gdzieś lecieć na wakacje i trudno bedzie mi odmówić sobie wielu produktów , których teraz sobie odmawiam
postanowiłam , że śniadanie będzie ubogie,a by utrzymac niski poziom cukru, póżniej zaszaleje , a po urlopie wezmę się za nas będziemy się starać może akurat się uda... tak wczoraj napisałam tego posta i pomyślałam cholera, ale Ja wymyślam ... przecież nie wiem ile zajmie mi czasu kiedy zobaczę upragnione II kreseczki czy będzie to końcówka lata, jesieni, a może zimy..... także nastawienie bojowe będę walczyć o swoje marzenie
w końcu w tym roku stuknie mi 30-tka
czas goni , a jedynaka nigdy mieć niechciałam
Piraniu właśnie wciąż mam w głowie tą twoją koleżankę , której kila razy się nie udało, a w końcu nosi pod serduchem parkę cudownych szkrabów ... takie przypadki dają nadzieje, że trzeba walczyć ...