anufifi
tęsknię...
Mniam ...zrobie dzisiaj taka ....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asus ale rozumiem ze ukladamy to warstwowo? czy mozna wymieszac?Witam
Chcecie przepis na najpyszniejszą sałatkę na świecie ???
No to proszę :
Podwójny filet z kurczaka pokroić w kostkę (1cm na 1 cm) i usmażyć na oleju z przyprawą do gyrosa Kamis (przyprawy dość dużo , próbujcie czy słone bo soli już się nie daje tylko ta przyprawa ) .
2 duże pomidory - pokroić w kostkę
3 ogórki szklarniowe też w kostkę
1 czerwona papryka w kostkę
1 niebieski ser feta (Favita chyba) pokroić w kostkę
makaron Lubella -takie malutkie muszelki , ugotować tak 1/3 i jak wystygnie to wsypać
puszka kukurydzy
majonez kielecki (ten średni słoik)
NIE SOLIĆ BO FETA DAJE CAŁY POTRZEBNY SMAK
Zaręczam że lepszej nigdy nie jadłyściejak zrobicie to proszę o potwierdzenie
![]()
a jakie jestescie roczniki wogole dziewczyny? ja 1980![]()
Dziewczyny mi się coś porypało.. myslalam ze Sylwester w czwartek...a tu jutro..
dziewczynki no własnie jak to jest jak rodzice maja po tyle samo lat, a zeby było smieszniej to my z mezem milismy w chwili poczecia po 20lat...
mama 20lat; 7+7+6=20
tata 20lat, 7+7+6=20
to jest razem 6+6=12 parzysta , więc powinna byc córa a jest SYNEK więc u mnie zadna z metod sie niesprawdza....