Ana87, Piranha Ja dalej bede obstawiać dziewczynkę
Rzeczywiście "skull theory " by wskazywała na chłopca , ( choc i tu się można pomylić, bo dzieciątko akurat może mieć taką główkę i już
) , ale reszta mi nie pasuje
te kreseczki i płaski brzuszek
Ana zdjęcia są strasznie dla mnie nie wyraźne, przynajmniej te na których lekarz zaznaczył niby siusiaka i jajeczka. Ja bym wierzyła w Twoje przeczucia jako matki, także Ana nie zalamuj się. Druga sprawa to jest taka- że skopiuj może z grupy opis Twoich staranek, a może Piranha policzy ile spełniłaś czynników,( wpiszemy do tabelki ) żeby też inne dziewczyny ( ktore nie maja dostępu do grupy ) miały jasno przedstawione co i ile brałaś, bo tak się każda martwi że bierze tyle suplementów, tyle trzymamy diete , a tu niby lekarz stwierdza ze Tobie się nie udało i Ty się załamujesz i my także, no bo jakby nie było- byłabys kolejną osobą której się nie udało, i każda myśli jak to możliwe i co by tu u siebie zmienić. Ana ja bym jeszcze odczekała z miesiac i poszła na usg jeszcze jedno, tyle że może na jakims dobrym sprzęcie...chyba ze stać Cie na usg 3D/4D.
iweet84 Ta folijke zdejmujemy z tamponu przed wlozeniem
Napisze Wam jeszcze odnośnie tamponów...jednak OB są lepsze niż Biedronkowe, pod jednym wzgledem, możecie sobie sprawdzić same.... namoczcie tampon z Biedronki, tak normalnie jak do staranek , czyli male rozciecie i moczymy i scisnijcie go w zacisnietej dłoni, tak delikatnie jakby chciec zobaczyć jak On sie zachowuje po wsadzeniu do pochwy i mój wniosek jest taki :
Biedronkowe po scisnieciu są suche na powierzchni, wilgoć jest w środku zatrzymywana, wiec wydaje mi się ( to tylko moja opinia ) że One by nie zakwaszały po staraniach dobrze... ( ?? ) bo skoro nie oddaja na powierzchnie tego roztworu to tak mi się wydaję..a teraz OB:
OB na powierzchni maja taka śliską siateczkę i po namoczeniu tamponu ( DA SIĘ
) linia przerywana jest do okoła tamponu, widać ją, ja nacinam nożem delikatnie i to dość dużo, nie rozwala się tampon,ani nie pecznieje bardzo... po namoczeniu tamponu i ściśnięciu go delikatnie w dłoni kropelki roztworu w którym był moczony wylatują ze środka takimi kanalikami spod tej siateczki
Wiec wydaje mi się że na OB można liczyc w przypadku zakwaszania.
U mnie po namoczeniu Biedronkowego tampona, poprzez małe rozcięcie folijki był on suchy na wierzchu...wiec to mnie zastanowiło.
)) Ja tu same doświadczenia robie na forum hahah
Vivienka Trzymamy kciuki dalej &&& Musi być dobrze
Póki nie ma żywo czerwonej krwi to jest dobrze. A teścik na prawde piękny , więc dzidzia musi zostać z Tobą
Vivienka koło piersi nie majstruj za dużo, czyli nie ściskaj, nie drażnij brodawek, przynajmniej teraz... mam gdzies stronkę ( albo miałam na tamtym kompie ) , gdzie pisze że drażnienie brodawek, ściskanie w poczatkach ciazy prowadzi do poronienia. I drugą też miałam o lekach i sposobach na pozbycie się ciąży ( gdzieś znalazłam ją jako przestrogę czego nie robić żeby ciąży nie stracić- i tam też było o tym ze dziewczyny draznia brodawki, sciaskaja i sex codzien żeby poronić - także wiem już żeby tego nie robić ) Vivienko ja w pierwszej ciazy nie bralam lekow na tarczyce, tarczyce dostałam już jako gratis po ciąży
Więc zobacze teraz jak sie uda jak bedzie i co bedzie