Vivienka super wieści... u mnie brązowe plamienie termin okresu wiec albo albo kusi kupić test ale czekam jutro impreza urodzinkowa synka a dzis urodzinki do znajomych ...upal straszny w czestochowie pozdrawiam ze Świętego miasta
reklama
iweet84
Fanka BB :)
Kevinka jeszcze nic pewnego. ja bym spokojnie poczekała do 7 sierpnia, może wtedy już będzie lepiej widać. Piranhna napisała że nie jest pewna, na in-gender tez tylko jeden komentarz więc to świadczy o tym że rzeczywiście słabo widać. Trzymam kciuki. A jeszcze ten lekarz ma Wam wysłać maila, zobaczymy co On napisze. A powiedz czemu nie mógł Wam od razu powiedzieć tylko po tygodniu, bo tego za bardzo nie rozumiem?
Dziewczyny może głupie pytanie zadam ale nie jestem pewna. Ten tampon to roztworu z limonki wkładamy w folii, ale potem przed aplikacją tą folię zdejmujemy tak?
Dziewczyny może głupie pytanie zadam ale nie jestem pewna. Ten tampon to roztworu z limonki wkładamy w folii, ale potem przed aplikacją tą folię zdejmujemy tak?
Ostatnia edycja:
Piranha
Kevinka, tyle że na tym zdjęciu co wkleiłaś widać wyraźnie kształt dziewczęcego nuba (cienki, płaski, rozwidlony) a ta plamka powyżej to coś innego, te białe kreseczki u Twojego dzidziusia są za krótkie i za bardzo odsunięte jak na granice dziewczęcego nuba ...jednak za dużo jest niewiadomych stąd nie chciałam się określać, trzymam mocno kciuki za córcię!
iweet, z tego co się orientuję musisz moczyć w tej folii bo potem nie włożysz
iweet, z tego co się orientuję musisz moczyć w tej folii bo potem nie włożysz
Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,
U nas też dziś straszny skwar
Nuusiu gdzie Ty kupiłaś tą maskę do stóp? Ja już odwiedziłam kilka sklepów i nie znalazłam ich:-(
Vivienko trzymam &&&&&& za cośka
Co do wycieku siary to nie wiem czy pamiętasz ale ja kiedyś Ci pisałam że miałam z tym problem - karmiłam krótko a pokarm długo się utrzymywał w jednej piersi - początkowo z tej piersi kapało później dostałam leki wydaje mi się że to był Bromergon ale ręki nie dam sobie uciąć wiem na pewno że był to dość niedrogi lek który przyniósł poprawę na krótki okres czasu a później pokarm wrócił a ja udałam się do innego lekarza który polecił mi jakiś lek który kosztował (około 7lat temu) 150zł za 30tabl ale był skuteczny
Co do tarczycy (ja mam niedoczynność) i wizyt u endokrynologa w ciąży to ja pojawiłam się u niego w I trymestrze ciąży i zmienił mi dawkę z 50 na 75 a później wizyta była na przełomie II i III trymestru i dostałam dawkę 88 i musiałam ją brać jeszcze do 2 tyg po porodzie a później była wizyta u endo i dawka została zmniejszona
Kevinka, Ana87 nie wypowiem się na temat nubów waszych dzieciątek bo się na tym nie znam, jestem jedynie pewna że dzieciaczki są fajniutkie. Cały czas trzymam &&&&& oby się okazało że to dziewczynki są
Małe liski zapomniałam Ci napisać że moja koleżanka ma problem z cerą i poleciła mi takie oto mydło
Mydło z Aleppo - Eco Riche - ocena pierwsza - Organeo Blog
jest nim zachwycona i przy okazji zamówiła sobie inne kosmetyki w tym sklepie
lenkaa87 ja swojemu synkowi też tydzień temu robiłam urodzinki:-) ale prawidłowo miał je 7.07
Taki torcik mu upiekłam w tym roku
Miłego i słonecznego dnia dla wszystkich
U nas też dziś straszny skwar
Nuusiu gdzie Ty kupiłaś tą maskę do stóp? Ja już odwiedziłam kilka sklepów i nie znalazłam ich:-(
Vivienko trzymam &&&&&& za cośka
Co do wycieku siary to nie wiem czy pamiętasz ale ja kiedyś Ci pisałam że miałam z tym problem - karmiłam krótko a pokarm długo się utrzymywał w jednej piersi - początkowo z tej piersi kapało później dostałam leki wydaje mi się że to był Bromergon ale ręki nie dam sobie uciąć wiem na pewno że był to dość niedrogi lek który przyniósł poprawę na krótki okres czasu a później pokarm wrócił a ja udałam się do innego lekarza który polecił mi jakiś lek który kosztował (około 7lat temu) 150zł za 30tabl ale był skuteczny
Co do tarczycy (ja mam niedoczynność) i wizyt u endokrynologa w ciąży to ja pojawiłam się u niego w I trymestrze ciąży i zmienił mi dawkę z 50 na 75 a później wizyta była na przełomie II i III trymestru i dostałam dawkę 88 i musiałam ją brać jeszcze do 2 tyg po porodzie a później była wizyta u endo i dawka została zmniejszona
Kevinka, Ana87 nie wypowiem się na temat nubów waszych dzieciątek bo się na tym nie znam, jestem jedynie pewna że dzieciaczki są fajniutkie. Cały czas trzymam &&&&& oby się okazało że to dziewczynki są
Małe liski zapomniałam Ci napisać że moja koleżanka ma problem z cerą i poleciła mi takie oto mydło
Mydło z Aleppo - Eco Riche - ocena pierwsza - Organeo Blog
jest nim zachwycona i przy okazji zamówiła sobie inne kosmetyki w tym sklepie
lenkaa87 ja swojemu synkowi też tydzień temu robiłam urodzinki:-) ale prawidłowo miał je 7.07
Taki torcik mu upiekłam w tym roku
Miłego i słonecznego dnia dla wszystkich
Załączniki
Tak bedzie najlepiej poczekamy jeszcze.
Ja niewiem czy sobie cos wkrecam na siłę bo wczoraj na usg wlasnie zdaje sie ze widzialam taka kreskę jak na dziewczynke odrazu powiedzialam dziewczynka!lekarz sie uśmiechnął i powiedzial ze nic nie może powedziec :/
Iweet84 ja tez tego nierozumie ich prawa,bo przecież wszystko jest dobrze.
A on sam powiedzial,ze niemoze bo niewiadomo czy dziecko chore zeby rodzice sie niemogli nastawiac i cieszyc.
Ale u nas wszystko bardzo ok.
I co mu zmienilo by powiedzieć co on podejrzewa juz wczoraj,a za tydzien hmmmm
Niemam pojecia?
Ja niewiem czy sobie cos wkrecam na siłę bo wczoraj na usg wlasnie zdaje sie ze widzialam taka kreskę jak na dziewczynke odrazu powiedzialam dziewczynka!lekarz sie uśmiechnął i powiedzial ze nic nie może powedziec :/
Iweet84 ja tez tego nierozumie ich prawa,bo przecież wszystko jest dobrze.
A on sam powiedzial,ze niemoze bo niewiadomo czy dziecko chore zeby rodzice sie niemogli nastawiac i cieszyc.
Ale u nas wszystko bardzo ok.
I co mu zmienilo by powiedzieć co on podejrzewa juz wczoraj,a za tydzien hmmmm
Niemam pojecia?
maran-atha
Kevinka mi sie wydaje, ze lekarz nie mowi z obay o aborcje ze wzgkedu na plec... bo i tak sie pewnie zdarza... no a po 12 tyg ciazy juz aborcji sie raczej nie wykonuje chyba, ze dziecko chore... tak mi sie wydaje poprostu...
Vivienka kochana ja ciagle o Tobie mysle i wierze, ze bedzie dobrze, a test wyszedl piekny wiec kciuki zaciskam jeszcze mocniej no i nie trac nadziei... &&&&
Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Aha Male liski za pomysle staranka zaciskam &&&& niech pecherzyk peka i coreczka sie poczyna...
U nas pochmurno choc cieplo..
Vivienka kochana ja ciagle o Tobie mysle i wierze, ze bedzie dobrze, a test wyszedl piekny wiec kciuki zaciskam jeszcze mocniej no i nie trac nadziei... &&&&
Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Aha Male liski za pomysle staranka zaciskam &&&& niech pecherzyk peka i coreczka sie poczyna...
U nas pochmurno choc cieplo..
Vivienka, w pierwszej ciąży też miałam brązowe plamienie w momencie kiedy powinna być @. Trzymaj się
Kevinka, Ana, ja kompletnie się nie znam na zdjęciach USG ale macie piękne dzieciaczki i trzymam kciuki mocno zaciśnięte za dziewusie.
Aljul, piękny torcik, mniam :-)
Kevinka, Ana, ja kompletnie się nie znam na zdjęciach USG ale macie piękne dzieciaczki i trzymam kciuki mocno zaciśnięte za dziewusie.
Aljul, piękny torcik, mniam :-)
wildberry
Zaciekawiona BB
Vivienka, super, ze krecha wyrazista, ja tez mialam w dniu spodziewanej @ plamienie i bylo OK
Kevinka, dorzucilam to ostatnie zdjecie (sama na nim nic nie widze), trzymam kciuki za dziewczynke! BTW tu tez nie chcieli mi podac plci na pierwszym usg...
Kevinka, dorzucilam to ostatnie zdjecie (sama na nim nic nie widze), trzymam kciuki za dziewczynke! BTW tu tez nie chcieli mi podac plci na pierwszym usg...
reklama
Podziel się: