Justi_ Ja zapomnialam dopisac zeby M. z tym obciazeniem jeszcze sprzatał w domu, chodził po zakupy, gotował i zajmował się dzieckiem i oczywiscie był dla Ciebie miły i uprzejmy i podstawiał obiadek pod sam pyszczek
oczywiscie potem zbierajac i myjac talerze jeszcze , nie zapomnij zapalic w centralnym zeby w domu było z 40stopni, albo lepiej..tak z 45.. no przeciez upał kobiecie w ciazy doskwiera nie tylko na zewnatrz bydynku
a jak juz pochodzi tak z 5 miesiecy z tym balastem to co dzien to mocniej szturchaj go w żebra, żeładek, jak sie da rade to najlepiej w kilka miejsc na raz- trzeba mu jakos namiastke kopania maluszka zrobic, nie
male liski Łykam, łykam dzielnie ta Vit d3
Vigantoletten 1000 mam, powinno starczyc.. suplementy biore cały czas, co ma byc juz to bedzie
Badania chce zrobic zaraz jak sie cykl sierpniowy zacznie, bo boje sie robic miesiac wczesniej, zeby za kolejny miesiac cos mi nie wypadlo, jakas choroba tfu tfu tfu czy cos
male liski Ja kciuki mocno trzymam za Ciebie
Zobaczysz ze uda sie miec ta corcie, wiem ze ciezko walczyc z własna psychiką, szczegolnie na poczatku ciazy
ale dotrwasz spokojnie do usg na ktorym lekarz rozwieje Twoje watpliwosci i spelni sie marzenie
Na razie czekamy na dwie kreseczki
A ten test owu wychodzi Ci pozytywny-czyli jednakowo ciemne czy sa po prostu dwie rozne kreski? Bo u mnie dzien przed @ na tescie tez były dwie kreseczki ale rozne, jasne...
Mar-chew Gratuluje !! Ależ spory facet Ci sie trafił
Ja już wiem czemu nie chciał opuścić gniazdka- pewnie za dobrze go karmiłaś pysznościami
Super wieści ze masz synka, swoje marzenie przy sobie
Ana87 Ja bym jak najszybciej poszła na prywatne usg, u nas po prostu idziesz do przychodni prywatnej i czekasz pod drzwiami bez rejestracji, sproboj , moze znajdziesz taki gabinet zeby nie czekac. Ja bym nie dała rady wytrzymac do 12 lipca.Ja z tych niecierpliwych
Ana ja w pierwszej ciazy to na poczatku wygladalam jak upiór hehe
aljul Dobrze ze z raczka wszystko dobrze...a co sluzby zdrowia to ja juz wiele razy sie przekonalam- ze szkoda słow i nerwow...najlepiej zeby rodzice wylozyli cały portfel pieniedzy
Lili81 Na dziewczynke kochana to wapnia trzeba brac 1200mg
wiec tabl ktora ma 300mg trzeba wziasc 4, a tej ktora ma 100mg to niestety 12szt
magnezu 400-600mg biore . Kakao Nesqiuk tez odpada, bo tam wlasnie duzo cukru, weglowodanow, ja mam w domu tez nesquik o obnizonej zawartosci cukru, ale to tez nie to... Kupuje zwykle kakao ciemne gorzkie, łyzeczke albo póltora do szklanki, zalewam troszke mlekiem, mieszam i dolewam do konca mleko, daje 3-4 tabl slodzika i ujdzie
Takie kakao gorzkie ma duzo magnezu a o to chodzi