reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja wiec przetestuje dla sprawdzenia jeszcze ten 11dc .. ok 24 jak moja ekspertka poradzila;-) .. nie bede sie napalac ani nic.. poprostu dla sprawdzenia:sorry2: i tyle:-p
Bershka.. wazne ze sie udalo!!!!!!;-)

Sylwus .... ja cos czuje ze sie może udac ...jasne nie ma sie co nastawiac :) hahah ( ze ja to mówie to wprost nie wierze )...w sumie przyblizysz sie tylko kilka godzin w porównaniu z poprzednimi cyklami

Ostatnia edycja:
wpadłam jeszcze do Was na chwilkę:-)
Czarodziejko nie jesteśdziś sama:-) mi chyba też się zbliża i jakaś nerwówka w środku mi szaleje:-)

ja dziś dzwoniłam do mojej ginki, wyniki mam jakieś złe ale czekam na jej werdykt jak zobaczy, a po nowym roku przyjadą następne
mam nadzieję, że do około 10 stycznia wszystko się jakoś ułozy i będzie fasolinka :-)

Anufifi.. bo weteranki teraz tylko testuja hiih ..a moze cos wyjdzie i sie nie napalaja:-D oć w terminie @ mimo barku niby nastawienia ..zawsze jakis zal sie pojawia:tak:
Ale jak sama piszesz.. ze nie wierzysz ze to piszesz... szybciutko mija rozaczarowanie;-) i dobrze.. bo nie ma co rozmyslac nad tym co bylo tylko planowac co bedzie:tak:;-)

wpadłam jeszcze do Was na chwilkę:-)
Czarodziejko nie jesteś dziś sama:-) mi chyba też się zbliża i jakaś nerwówka w środku mi szaleje:-)

ja dziś dzwoniłam do mojej ginki, wyniki mam jakieś złe ale czekam na jej werdykt jak zobaczy, a po nowym roku przyjadą następne
mam nadzieję, że do około 10 stycznia wszystko się jakoś ułozy i będzie fasolinka :-)

reklama
Witam kobitki!!!

MEDIO wielgachne GRATULACJE aż mi się łezka zakręciła, zycze Waszystkiego Dobrego KOCHANA

berhka no ale nas trzymałas nieładnie:-p
ale równiez GRATULUJE!!! BEDZIE CÓRKA:tak:

Sylwia
nio ja bym próbowala dziś bardzo pózno w nocy:tak:;-)

Czarodziejko masz racje niema co patrzec na inne znaki.... ale ja Ci mówie że coś czuje że chopcyk będzie;-)

dobranoc dziewczynki;-)

Do góry