reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny :)))
a ja mam jakies wczesne napiecie przedmiesiaczkowe..tak mnie dzis wszystko wkur.........................
Dobrze ze mlody juz spi...małż w tyrce....a przydalby mi sie dziś:-:)-(

Sylwus kochanie zawsze ci powiem co wiem ...ile razy bedzie potrzebowac
Ja wiem jak to jest ...człowiek niby wszystko wie , ale jak przychodzi co do czego to doooopa i to blada ;-)

A był wtedy rozciagliwy śluz???? i kiedy wychodziła owulka?

Bo ja uważam ...i wyciagłam ten wniosek z dziewczyn naszych któe zafasolkowały ze oststnie serducho musi być juz jak jest rozciagliwy płodny sluz inaczej lipa....

anufifi ale nie piszesz chyba o wszystkich dziewczynach :-D

asus mam synka 3 letniego :D i marzę o córeczce
ale bardziej marzę by było zdrowiutkie jak rybka

DZIEKUJE DZIEWCZYNY JESTESCIE KOCHANE !!!!!!! I DZIEKUJE ZE MOGLAM NA WAS LICZYC, PRAWDZIWE Z WAS PRZYJACIOLKI

Anufifi... Slicznie dziekuje Kochana:zawstydzona/y:Wlasnie dokladnie tak jest.. niby wiesz..a jak przyjdzie co do czego to dooopa ..jakby wszystko z glowy wylecialo:-)
Dobrze ze mozna sie wtedy poradzic bo tak to kompletne zacmienie w glowie:-D
Czarodziejka.. a moze to nie napiecie:-p tylko co innego:-);-)

Bershka a moze ty ten sluz miałas wewnatzr...no musiałas skoro plemniczki dozyły owulki ....:) :tak: a jak nie to jesteś wyjatkiem kochana , ale nic tylko sie cieszyc ...dodajesz tym i mnie nadzieji :tak:

reklama
Anufifi wsadzałam tak głęboko palucha aż bolało ;-) by wyciągnąć choć odrobinkę śłuzu i NIC
dzwoniłam do swojego lekarza i powiedział, ze takie rzeczy zdarzają się ale rzadko, taki ze mnie ewenement, nie wytłumaczył mi jak to wygląda z pkt widzenia medycznego ale ja i tak też nie pytałam ;-)

Czarodziejko, dzięki wyczaruj mi córusie :D

Medio z tego wszystkiego zapomniałam Ci pogratulować, dbaj o siebie i maluszka, jestes dzielna !!

Do góry