reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A był wtedy rozciagliwy śluz???? i kiedy wychodziła owulka?

Bo ja uważam ...i wyciagłam ten wniosek z dziewczyn naszych któe zafasolkowały ze oststnie serducho musi być juz jak jest rozciagliwy płodny sluz inaczej lipa....

Jarzębinko jak święta? :-)

świeta, świeta i po świetach ..... moje pierwsze świeta na wyjazdach, z których wróciłam wypoczeta :tak: świeta u rodziców, chrzciny u siostry a weekend po świetach u teściów i dzisiejszy wieczorek juz w domku ....... nareszcie :tak:

ja sobie teraz kiki poprostu poczekam cierpliwie na @ i zaraz po niej pójde do gina i zobaczymy co dalej ...nic juz nie zamierzam planowac bo nic mi z tego nie wychodzi ;-), ale mam nadzieje ze w końcu bede miec normalny cykl :tak::tak:

i zcsiskam kciuki za ten kolejny normalny cykl ...... :tak:

więc.....są mocne II krechy :tak::-D:-):-)

wiec ......... wielkie gratulacje na te mocne II krechy i szczęśliwych 9 miesięcy z malenstwem pod serduszkiem ............... :tak::-D;-)

ostatnie przytualnie w 13 dc na 30 dni, oj żeby to był dziołszka :-D zresztą, chyba mi wszystko już jedno :) :tak::tak::tak:

13/30 jeżeli cykl był w miarę książkowy i owulka była w 16 dc to szanse na dziewczynke sa jak najbardziej ..................... :tak:

Jestem dziś już w domu po porodzie przenieśli mnie do sali z bardzo słabym zasięgiem.
Karolus cudny 4200 waga, dł 59 cm.
Jestem bardzo szczęśliwa,że mam już małego przy sobie.

wielkie gratulacje ......................... i samych szczęśliwych chwil w rodzinnym gronie :tak: wypoczywaj i ciesz sie malenstwem :tak:

a u mnie tez jakiś pokręcony ten cykl, niby owulka powinna dopiero być za 2-3(15/16 dc) dni, ale cos mi podpowiada po śluzie,że chyba wszystko było troszke szybciej czyli owulka była w 11/12 dc - przynajmniej tak mi sie wydaje.... już nic nie wiem ...... i cykl chyba będzie krótszy 26 dniowy .......... i weź tu człowieku coś zaplanuj, jak sie dzieją takie cyrki ..............................

przyjemnego wieczorku :tak:

Jarzebinka ...juz myslałam ze nas opusciłaś ....a jak serduchowałaś w tym cyklu ...? może będzie coś z tego ....;-)
Niewiele nas tu już zostało dziewczynki ....musimy sie do roboty zabrac :):tak::tak::-D:-D:-D

Bershka przepraszam ale nie masz suwaczka i nie wiem ile i jakiej płci masz dzieci ale jeśli marzysz o córce to powiem Ci że ja zawsze używałam testów Quick Vue i jak były dziewczyny to kreski testowe były wyraźne i mocne , a teraz jak jest chłopiec(podobno) to kreski były dużo słabsze , takie anemiczne ;-) więc może dziewczynki wytwarzają więcej jakichś chormonów i to taka wróżba że jak u Ciebie kreski są mocne to jest dziewczynka :tak:.
Asus to nie wróżba tylko prawda!!!!
Chromosomy X czyli zenskie wytwarzaja wiecej jakiegos hormonu i test moze byc taki jak piszesz. Czytalam nawet ostatnio ze lekarze pracują nad tym by zrobic jakis test ktory wskazywac bedzie plec dziecka a jest to mozliwe wlasnie dlatego ze względu na te hormony.
Gdzies tam w swiecie pracują juz nad tym by okreslac plec dziecka poprzez badanie krwi!!!!!
BERSHKA- wiec szansa na corkę ogromna!!!!!
A TAK W OGOLE TO OGROMNIASTE GRATULACJE BABO...JA TEZ SIE TAK TRZESLAM JAK ZROBILAM TESCIOR 3 LATA TE,U I BYLY 2 KRECHY ;)))))
SPOKOJNYCH 9 MIESIECY

Jestem dziś już w domu po porodzie przenieśli mnie do sali z bardzo słabym zasięgiem.
Karolus cudny 4200 waga, dł 59 cm.
.
Medio kochana
zdrowka dla Was i ogromne buziaki dla Karolka :))))

A pozatym ja czekam na Ciebie!!!!! i Czarodziejke :)
Kochane to ile nas juz zostalo...bo Wysyp niezły...istne babyboom :))))
Sylwka ja tam tez czekam do wiosny...bociany i te sprawy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry