reklama
Vivienka
Fanka BB :)
Piranho moj m bierze teraz :
Cynk 75mg(pol tabletki,cala ma 150mg)
Korean ginseng 1tab 500mg
Vit E400 1tab
LArginine 1tab 500mg
LCarnitine 2-3tab 500mg
Tribulus 1 tab 500mg
Fish oil 1000mg
Royall jelly 1tab
Wit B-100 co drugi dzien
Boje sie próbować podejmowac staranka bo wiem ze szanse sa male :/
Jak myslisz kiedy powinna mnie nawiedzic@
Cynk 75mg(pol tabletki,cala ma 150mg)
Korean ginseng 1tab 500mg
Vit E400 1tab
LArginine 1tab 500mg
LCarnitine 2-3tab 500mg
Tribulus 1 tab 500mg
Fish oil 1000mg
Royall jelly 1tab
Wit B-100 co drugi dzien
Boje sie próbować podejmowac staranka bo wiem ze szanse sa male :/
Jak myslisz kiedy powinna mnie nawiedzic@
Piranha
Vivienka, tempka wciąż wysoko, to był test tej samej firmy co wczorajszy? Pytałam wczoraj o śluz R bo raczej w ciąży nie powinien być rozciągliwy, taka konsystencja często oznacza przewagę estrogenu w stosunku do progesteronu a więc niski poziom tego drugiego hormonu ...choć zapewne i tu są wyjątki. Moim zdaniem owulka była w 29 dc, dziś więc zatem 14 dpo, jeśli się nie udało (a do zapłodnienia na pewno doszło tylko ewentualnie coś poszło nie tak) to takie cykle (z ciążą biochemiczną) czasem trwają tyle samo a czasem są wydłużone np. o 1-3 dni (z powodu dłuższej FL). Możesz na czas leczenia zwiększyć M poziom L-karnityny do 2x2 (jeśli planujecie starania w czasie leczenia). Szanse na ciążę wciąż jak najbardziej będą tyle że w jakimś tam stopniu zmniejszą się szanse na synka (co nie oznacza, że synka nie będzie, wciąż szanse będą spore bo parametry nasienia to tylko jakaś tam część z wpływających na płeć czynników). Jeśli przede wszystkim zależy Ci na małej różnicy wieku to może zaryzykujecie? :-)
Vivienka
Piranho tak test byl tej samej firmy,Tez mnie to troche dziewi ze tempka wciaz powyzej 37 i jak nigdy mam stszne odczucie mokrosci na dole :/ wsztsko jest bardzo dziwne. Ok czyli @ powinna przyjsc najpozniej we wtorek.
Powiedz prosze bo w tym cyklu pozwolilam sobie tydzien przed starniami na podwojna dawke potasu… dlatego pewnie mialam taki ladny wynik. Myslisz ze w tym cyklu moglabym tez tak zrobic czy bedzie za duze ryzyko? Nie chce znowu cos przedobrzyc… i sobie cykl zepsuc…
Ok tak zrobie dam mezowi podwojna dawke l Karnityny a co myslisz o royal jelly tez podwojna dawka czy pojednycza?
Jak wyjdzie corcia to bede wiedziala co poszlo nie tak
DZIEKUJE CI BARDZO ZA TWOJA POMOC!!! :*
Powiedz prosze bo w tym cyklu pozwolilam sobie tydzien przed starniami na podwojna dawke potasu… dlatego pewnie mialam taki ladny wynik. Myslisz ze w tym cyklu moglabym tez tak zrobic czy bedzie za duze ryzyko? Nie chce znowu cos przedobrzyc… i sobie cykl zepsuc…
Ok tak zrobie dam mezowi podwojna dawke l Karnityny a co myslisz o royal jelly tez podwojna dawka czy pojednycza?
Jak wyjdzie corcia to bede wiedziala co poszlo nie tak
DZIEKUJE CI BARDZO ZA TWOJA POMOC!!! :*
macy
Vivienka, ja na razie nie puszczam. Tempka ciągle wysoko, więc nie wiadomo, jak to się skończy. Ja w ciąży z młodym miałam wieczne poczucie, że jest mi mokro - szczególnie na początku. Wręcz mi po nogach ciekło...
Piranha, na pewno nie. Moja córka jest wyjątkowa jeśli chodzi o spanie i powiem Ci, że bywały momenty, kiedy miałam dość, bo nie wierzyłam, że to dziecko kiedykolwiek będzie w stanie przespać całą noc. I się stało! Nadal wstaję w nocy do niej - czasami więcej, czasami mniej, ale częściej już przesypia nocki a do tego jest ciurkiem w stanie przespać 11 godzin! Z tydzień temu spała 13 i to był rekord wszechczasów. Pewnie jak malutka Piranha pójdzie do przedszkola, to się jej sen ureguluje. I jeszcze jedno napiszę - u mnie może się palić i walic, ale dzieci przez 21 są w łóżku. Jak kładę później, wstają wcześniej. Jakoś tak to wygląda.
Piranha, na pewno nie. Moja córka jest wyjątkowa jeśli chodzi o spanie i powiem Ci, że bywały momenty, kiedy miałam dość, bo nie wierzyłam, że to dziecko kiedykolwiek będzie w stanie przespać całą noc. I się stało! Nadal wstaję w nocy do niej - czasami więcej, czasami mniej, ale częściej już przesypia nocki a do tego jest ciurkiem w stanie przespać 11 godzin! Z tydzień temu spała 13 i to był rekord wszechczasów. Pewnie jak malutka Piranha pójdzie do przedszkola, to się jej sen ureguluje. I jeszcze jedno napiszę - u mnie może się palić i walic, ale dzieci przez 21 są w łóżku. Jak kładę później, wstają wcześniej. Jakoś tak to wygląda.
Ja tylko na chwile i przepraszam,ze znow o sobie.
Piranho,ale ten lek to pewnie na recepte? Ginka powiedziala,ze jak chce to mam sobie zrobic jeszcze te dwa inne hormony tarczycowe,nie pamietam nazw i wtedy bedzie wiadomo czy tarczyca pracuje prawidlowo.skoro nie ma tego wyniku progesteronu,to pewnie go nie robilam.jak nie uda sie w tym cyklu,to wybiore sie znow do laboratorium. A moze chociaz bralabym jod zeby obnizyc tsh,co o tym myslisz?
Piranho,ale ten lek to pewnie na recepte? Ginka powiedziala,ze jak chce to mam sobie zrobic jeszcze te dwa inne hormony tarczycowe,nie pamietam nazw i wtedy bedzie wiadomo czy tarczyca pracuje prawidlowo.skoro nie ma tego wyniku progesteronu,to pewnie go nie robilam.jak nie uda sie w tym cyklu,to wybiore sie znow do laboratorium. A moze chociaz bralabym jod zeby obnizyc tsh,co o tym myslisz?
Ostatnia edycja:
Vivienka
macy, katekochane mozecie puścić kciuki za ktore bardzi dziekuje. @ przychodzi juz mam brązowo - różowy sluz ; ( :/ takze fasolka byla za słaba
co do spania to moja corcia od okolo 2 miesięcy przesypia mi cala noc o 20 idzie spac a wstaje miedzy 6-7 ale zawsze jak ja chwale to na drugi dzien budzi sie w nocy. A w dzionek spi okolo gidzinki, nawet dwie
co do spania to moja corcia od okolo 2 miesięcy przesypia mi cala noc o 20 idzie spac a wstaje miedzy 6-7 ale zawsze jak ja chwale to na drugi dzien budzi sie w nocy. A w dzionek spi okolo gidzinki, nawet dwie
Piranha dziękuje zawyczerpującą odpowiedź. Im więcej czytam, tym mam wrażenie, że staranie o córeczkę wcale nie będzie takie proste. Im więcej wiem, tym mam więcej pytań, szkoda, że nie ma gdzieś zbiorczego opracowania;(
A co do sprawdzenia poziomu Ca Mg K i Na to obojętnie kiedy?Może przy okazji warto zrobić jeszcze jakieś badanie np. tarczyce?
Czekam jeszcze na życzliwe dziewczyny, które podpowiedzą w sprawie tych testów owu i do mierzenia ph
A co do sprawdzenia poziomu Ca Mg K i Na to obojętnie kiedy?Może przy okazji warto zrobić jeszcze jakieś badanie np. tarczyce?
Czekam jeszcze na życzliwe dziewczyny, które podpowiedzą w sprawie tych testów owu i do mierzenia ph
reklama
Podziel się: