Airfix to widze nie jestem sama… moja mama tez ubistwia starsza siostre…i nie chce teraz myslec co bedzie jak sie urodzi jej kochany wnuk… pewnie moja corcia spadnie na ostatni plan… przykre bo tym bardziej od wlasnej rodziny,tym bardziej mamy oczekuje sie wsparcia. Twoja mama mogla planowac sobie zycie 20-30 lat temu … teraz liczysz sie ty i twoje marzenia. Najlepiej nic nie mowic zeby nic nikogo w oko nie razilo i zeby nie mieli satysfakcji jak by sie nie udala.
Ja tam do mojej mamy powiedzialam ze jka bysmy sie starali nawet o drugie to plec jest mi obojetna a nawet wolalabym dziewczynke ze wzgeldu na corcie zeby miala sie z kim bawic i ze wzgledow materialnych bo jak by nie patrzec mniejszy koszt.A potem dodalam najwazniesze zeby bylo zdrowe bo tyle poronien teraz dookolo.. to usichla i pwiedziala ze mam racje
Roszpunka dokladnie to jest najlpesza strategia!!!
widzialam ze dzis tez testowalals, kurcze
w nastepnym cyklu ze zdwojaona sila MUSI sie udac!!!!!
Male liski ja tez nie mialam w pierszej ciazy tak wyrazniej kreski nie mowiac o tym ze wczesnie, bo jak robilam w 11 dniu od owu to wyszedl cien w 12 troche ciemniejsza kreska ale nawet jeszcze nie taka jak kontrolna a pozniej juz nie testowalam bo mialam wizyte u ginka takze nawet nie wiem czy u mnie dwie tluste kreschy wogole sa mozliwe..
I nie przejmuj sie gadaniem ludzi,niestety na po ziemi chodza takie wredne istoty ktore lubia uprzykszac innym zycie bo sami chyb szczescia nie zaznali albo maja go zaduzo i nie doceniaja nawet tego!
Macy brak slow… jak zyczenia potrafia wychodzic prosto z serca… z taka nawiscia… ach ludzi nie zmeinisz ani swiata.. takze glowa do gory.Takich luszi trzeba po prostu olewac…
Marchew fajnie juz tak wiedziec kiedy sie przywita malenstwo a nie jak porod naturalny czekasz i czekasz i nie wiesz kiedy sie dziecku zachce. Daj nam koniecznie znac jak bedziesz wiedziala termin zebysmy trzymaly kciukasy za szybki porod i twoj i synka powrot do zdroweczka.
Gorgusia u ciebie juz tez tylko 10 tygodni zostalo
Justi ja tez pisze pierw w wordzie a pozniej wklejam, bo tez mi kilka razy posty zjadlo a pozniej juz sie nie chce drugi raz tyle pisac.
Dziekuje ze pytasz corcia juz troche lepiej ale jeszcze treoche pociaga noskiem ale zakropilam w sypialni olejek mietowy kolo lozeczka zeby mogla wdychac i dzis rano juz nie miala tak zapchanego noska.Mas majerankowa tez smaruje pod niskiem i na stopy i klatke piersiowa.
O tym odkurzaczu tez slyszalam ale jakos bym sie bala…. Mam fride ale ja chyb nie umiem jej uzywac…
Elle co tam u ciebie?Jakies objawy? Jak sie nie myle jutro testujesz prawda??
ja dzis zostalam obudzona w nocy pierw przez corcie a pozniej przez klujacy,tepy bol lewego jajnika.. to kurcze w tym cyklu w owu mnie tak nie bolal
ale po pol godzinie przeszlo..
milego dzionka wam zycze!!!